Θέλει να (ξανά) γράψει ιστορία ο Προμηθέας!

Θέλει να (ξανά) γράψει ιστορία ο Προμηθέας!

Αντωνία Σπανού
Θέλει να (ξανά) γράψει ιστορία ο Προμηθέας!

bet365

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την Ολίμπια και θέλει μετά την ιστορική πρώτη εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, να γράψει ιστορία και στο «σπίτι» του.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Προμηθέας Πάτρας ρίχνεται στην «μάχη» της δεύτερης αγωνιστικής του Basketball Chmapions League και θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Υποδέχεται στην Πάτρα την Ολίμπια Λιουμπιάνας (19:30, NS1) και μετά την ιστορική νίκη της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Οστάνδη, θα ήθελε να δώσει συνέχεια και να κάνει το 2/2 μπροστά στο κοινό του.

Ο Μάκης Γιατράς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Κατσίβελη που θα λείψει για τρίτο παιχνίδι από την ομάδα του, με τους υπόλοιπους να είναι ετοιμοπόλεμοι, να θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από το Περιστέρι και να εντυπωσιάσουν για ακόμα μια φορά στην Ευρώπη.

Ο κόσμος της Πάτρας αναμένεται να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος ακόμα ένα ιστορικό κατόρθωμα του Προμηθέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα