Το αρνητικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ και η ήττα-δώρο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το αρνητικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ και η ήττα-δώρο

bet365

Στην πρεμιέρα του BCL ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε μια σπουδαία ευκαιρία, επί της ουσίας όμως δεν έχασε κάτι. Μάλλον θα βγει κερδισμένος από ένα αποτέλεσμα του ομίλου του, για την ακρίβεια της ήττας της Ναντέρ από την Οπάβα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στη Βενετία, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να διευκολύνει τον εαυτό του, στην προσπάθεια που θα καταβάλλει για πρόκριση στα playoffs του BCL. Πλήρωσε την κακή λειτουργία του στην επίθεση καθώς οι 59 πόντοι που σημείωσε στοιχειοθετούν την 3η χειρότερη επίδοσή του σε εκτός έδρας αγώνα στη διοργάνωση. Για την ακρίβεια, τη σεζόν, 2016-17, ο Δικέφαλος είχε περιοριστεί στους 54 πόντους στην ήττα (80-54) από την Τενερίφη στους «16» της διοργάνωσης στην Ισπανία, αλλά και στους 56 πόντους στην ήττα (70-56) από τη Γαλλία.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του BCL επιβεβαίωσαν το επίπεδο δυναμικής των Βενέτσια, Τενερίφη οι οποίες χρίστηκαν – από τον Ηλία Παπαθεοδώρου – φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων. Από την άλλη πλευρά, πρόσφεραν κι ένα πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή εκτιμηθεί ότι η Ναντέρ είναι εκ των βασικών αντιπάλων του, η ήττα της γαλλικής ομάδας από την Οπάβα, την αφήνει πίσω καθώς στην περίπτωση που ο Δικέφαλος περάσει από τη συγκεκριμένη έδρα, αυτομάτως θα αποκτήσει πλεονέκτημα.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα