Μπούμπαλο: «Θα έχουμε δύσκολο έργο με τον Άρη»

Gazzetta team
Μπούμπαλο: «Θα έχουμε δύσκολο έργο με τον Άρη»

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Ντομαγκόι Μπούμπαλο, ανήκει πια στην Ντιναμό Τιφλίδας, με την οποία θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στον 1ο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Ο Κροάτης σέντερ είπε αρχικά για τη νέα του ομάδα: «Είναι μια καλή ομάδα η Ντιναμό, ισχυρή στη Γεωργία και με όρεξη για διακρίσεις από τη διοίκησή της. Η ομάδα είναι αρκετά καλή, αν και δεν έχω πλήρη εικόνα, αφού μας λείπουν αρκετοί βασικοί παίκτες που είναι με την Εθνική ομάδα της χώρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως οι Τσότσουα, Μποκολισβίλι, Μπερισβίλι ενώ δεν έχουν αποκτηθεί και όλοι οι ξένοι μας. Είναι μια αρκετά καλά οργανωμένη ομάδα, με δικές της εγκαταστάσεις».

Η ομάδα της Γεωργίας θα υποδεχθεί τον Άρη (20/09) και στην συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη (22/09), με τον Μπούμπαλο να σχολιάζει: «Είμαι βέβαιος ότι θα παλέψουμε σκληρά με τον Άρη. Ξέρω ποιος είναι ο Άρης, μια πολύ ιστορική ομάδα που πήρε φέτος καλούς παίκτες, είναι δυνατός, οπότε θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε λίγο καιρό ακόμη μέχρι τους αγώνες και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα