ΑΕΚ vs Νίμπουρκ με τη «γλώσσα» των αριθμών

Gazzetta team
ΑΕΚ vs Νίμπουρκ με τη «γλώσσα» των αριθμών

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νίμπουρκ (7/3) στο Game 1 της φάσης των «16» και το Baskeball Champions League παρουσίασε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία πριν από τον αγώνα των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Κρίσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Αναλυτικά...

- H AEK έχει πετύχει δυο σερί νίκες ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικρατήσει σε τρεις συνεχόμενους αγώνες της στο BCL. Η ελληνική ομάδα έχει κατακτήσει το ροζ φύλλο στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας 83+ πόντους στο κάθε ένα εξ αυτών.

- Η Νίμπουρκ έχει επικρατήσει στα οκτώ από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της στο BCL. Επίσης μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες απέναντι σε ελληνικές ομάδες.

- Στη φάση των «16» της περσινής σεζόν, η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας της Μονακό με 69-68 όμως αποκλείστηκε μετά την ήττα της στο Game 2 της σειράς. Η Νίμπουρκ απέτυχε να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης,

- Η ΑΕΚ επιχείρησε (188) και πέτυχε (140) τις περισσότερες βολές σε εντός έδρας παιχνίδια στη regular season. Υποχρέωσε τους αντιπάλους της σε 337 φάουλ στη regular season.

- Μόνο η Τενερίφη (551) έχει κατεβάσει περισσότερα ριμπάουντ από τη Νίμπουρκ (545) στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Επίσης, μόνο δυο ομάδες έκαναν λιγότερα μπλοκ από τους Τσέχους (22) στη διοργάνωση.

- Ο Μάνι Χάρις έχει 2 κλεψίματα μ.ό. στη regular season. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση μεταξύ των γκαρντ. Τα 13 ριμπάουντ που μάζεψε κόντρα στη Ρόσα Ράντομ τον Νοέμβριο ήταν τα περισσότερα για γκαρντ στο εφετινό BCL.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα