Χωρίς περιθώρια ο Άρης, την τύχη στα... χέρια του ο ΠΑΟΚ!

Αντωνία Σπανού
Χωρίς περιθώρια ο Άρης, την τύχη στα... χέρια του ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Νεπτούνας (19:30, NS1) και με μια νίκη αυξάνει τις πιθανότητες του για πρόκριση, ενώ ο Άρης βρίσκεται στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αβελίνο (21:30, NS2) στο τελευταίο του χαρτί στην διοργάνωση.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον στο Champions League και βρισκόμαστε ήδη δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Τα δεδομένα στους ομίλους είναι ακόμα μπερδεμένα και οι ομάδες θέλουν νίκες που είναι πολύτιμες τώρα που φτάσανε στο τέλος.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ρίχνονται σήμερα (31/1) στην μάχη της διοργάνωσης έχοντας διαφορετικές... ελπίδες για το μέλλον τους.

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο... σπίτι του την Νεπτούνας και με μια νίκη μένει ολοζώντανος στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ούτε οι Λιθουανοί έχουν καταφέρει να καθαρίσουν με την υπόθεση πρόκριση οπότε μόνο αδιάφοροι δεν πρόκειται να εμφανιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τα σενάρια είναι ανοιχτά και όλες οι ομάδες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Από την πλευρά του ο Άρης δεν έχει περιθώρια. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου και θέλει μόνο την νίκη για να μην... τελειώσουν και οι τελευταίες ελπίδες πρόκρισης.

Ο Άρης βρίσκεται στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αβελίνο και μια νίκη θα έκανε πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα. Οι κίτρινοι ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξουν την κακή ψυχολογία τους, που έχει προέλθει από τις συνεχόμενες ήττες, αλλά και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Τα καλά νέα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ήρθαν από το μέτωπο του Μιχάλη Τσαϊρέλη, που προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα