Ευρωπαϊκές... διακοπές τέλος για ΠΑΟΚ και Άρη!

Αντωνία Σπανού
Ευρωπαϊκές... διακοπές τέλος για ΠΑΟΚ και Άρη!

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ορλαντίνα (19:30, NS1) και ο Άρης φιλοξενείται στην Ναντέρ (21:30, NS2) με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν ανέβει στους ομίλους τους και να ψάχνουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ευρωπαϊκές διακοπές τέλος για τις ελληνικές ομάδες που επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του Basketball Champions League.

ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στην «μάχη» της Ευρώπης με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται στο «σπίτι» του την Ορλαντίνα για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Γκαζιαντέπ ο ΠΑΟΚ κατάφερε και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσει να τις πολλαπλασιάσει κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που το απέδειξε περίτρανα με την τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν να ανασυνταχθούν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να πάρουν ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια που κάνουν.

Η Ορλαντίνα είναι μια ασταθείς ομάδα, όπως είπε και ο κόουτς του ΠΑΟΚ, έχει κάνει μεγάλες νίκες και μεγάλες ήττες και έπειτα από μια συντριβή στο πρωτάθλημα ταξίδεψε στην Ελλάδα για να κρατήσει και εκείνη ζωντανές τις ελπίδες της.

Μέινορ και Έντουρντς είναι οι δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ της και ειδικά ο πρώτος είναι ένας έμπειρος παίκτης ο οποίος δίνει την κατεύθυνση στο παιχνίδι της ιταλικής ομάδας.

Από την άλλη ο Άρης ταξίδεψε στην Γαλλία για το παιχνίδι κόντρα στην Ναντέρ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει καταφέρει να φιγουράρει στις θέσεις που μάχονται για την πρόκριση και γνωρίζει πολύ καλά ότι μια νίκη θα της δώσει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει.

Το μεγάλο όπλο των Ιταλών ακούει στο όνομα, Τζαμάλ Σουλέρ, που είναι ο πρώτος σκόρερ των Γάλλων με μέσο όρο 17.3 πόντους και 50% στο τρίποντο, ενώ και οι υπόλοιπες μονάδες της Ναντέρ μπορεί να σου κάνουν την ζημιά.

Ο τρόπος που παίζουν οι Ιταλοί πολλές φορές φαντάζει... τρελός και οι παίκτες του Άρη οφείλουν να σταματήσουν το transition, αλλά και τα πολλά τρίποντα που βαράνε.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν καταφέρει να κρατήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για την πρόκριση και επιστρέφουν στην δράση μετά το διάστημα των γιορτών για να τις κάνουν ακόμα περισσότερες.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα