Φλιώνης: «Να μην σκεφτόμαστε το παρελθόν»

Φλιώνης: «Να μην σκεφτόμαστε το παρελθόν»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Φλιώνης: «Να μην σκεφτόμαστε το παρελθόν»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης εκτίμησε ότι αρχής γενομένης της αυριανής(14/11, 19:30) αναμέτρησης του Άρη με την Αβελίνο οι «κίτρινοι» θα πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή, βάζοντας τέλος στο σερί των αποτυχιών.

«Προσπαθούμε να μην κοιτάμε πίσω. Σίγουρα θέλουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί απέναντι στην Αβελίνο που είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε κάτι άλλο να σκεφτούμε από το να πάρουμε την νίκη», είπε και ρωτήθηκε για τα τρία πράγματα στα οποία απαιτείται βελτίωση. «Πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο μας στην επίθεση. Να παίξουμε με ταχύτητα, να κυκλοφορεί γρήγορα η μπάλα και να περνά απ’ όλους τους παίκτες. Στην άμυνα θα πρέπει να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη είτε να σουτάρει υπό κακές προϋποθέσεις ούτως ώστε να βρούμε περισσότερους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο».

Ερωτηθείς για το δεδομένο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας απάντησε ότι… «μπορεί να λυθεί εφόσον βάλουμε τα ελεύθερα σουτ και περιορίσουμε τα λάθη», ενώ σχετικά με τη δυναμική της Αβελίνο, απάντησε: «Στηρίζεται κυρίως στους παίκτες της περιφέρειας, παίζει γρήγορο μπάσκετ και για μας είναι απαραίτητο να τους κρατήσουμε χαμηλά στην επίθεση. Θέλουμε να πιέσουμε αρκετά και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι ο βασικός πλέι μέικερ τους είναι τραυματίας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα