Κετσελίδης: «Να κρατήσουμε τη Νίμπουρκ κάτω από τους 70 πόντους»

Κετσελίδης: «Να κρατήσουμε τη Νίμπουρκ κάτω από τους 70 πόντους»

Κετσελίδης: «Να κρατήσουμε τη Νίμπουρκ κάτω από τους 70 πόντους»

Η αμυντική αποτελεσματικότητα του Άρη θα κρίνει τον αυριανό(17/10, 19:30) αγώνα με τη Νίμπουρκ σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιώργο Κετσελίδη.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η αποστολή του Άρη ήδη βρίσκεται στην Τσεχία και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα. Αναλύοντας τη Νίμπουρκ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Γιώργος Κετσελίδης σημείωσε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, η οποία παραδοσιακά στην Τσεχία συγκεντρώνει τους καλύτερους παίκτες. Αν εξαιρέσουμε τον Satoransky και τον Vesely, οι υπόλοιποι ικανοί διεθνείς παίζουν στη Nymburk. Παίκτες όπως ο Hruban, ο Benda, ο Peterka και ο Vyoral. Φέτος έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ της σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Απέκτησε τον Αμερικανό, Quincy Diggs που έπαιζε πέρυσι στην Αυστρία κι έκανε μεγάλο συμβόλαιο στην τσεχική ομάδα. Έχει τον Eugene Lawrence και τον Kendrick Day. Ο Lawrence και ο Day είναι οι δυο point guard ενώ ο Diggs παίζει στις θέσεις “δύο” και “τρία”. Επίσης έχουν και τον Boris Barac, τον Κροάτη. Γενικά είναι μια συμπαγής και σκληρή ομάδα με έναν Ισραηλινό προπονητή, τον Ronen Ginzburg που είναι παράλληλα και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Τσεχίας».

Σχετικά με αυτά που θα πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει το παιχνίδι, στάθηκε στο κομμάτι της άμυνας. «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί παίζουν και κάποιες σύνθετες άμυνες. Στην επίθεση, το παιχνίδι τους στηρίζεται στο pick and pop όπου παίκτες όπως ο Benda, ο Peterka και ο Barac βγαίνουν να σουτάρουν μετά τα screen. Θα πρέπει να προσέξουμε την άμυνα στο pick and roll και τις επιστροφές μας στην άμυνα γιατί ανά πάσα στιγμή ο Lawrence, ο Ray και ο Diggs μπορούν να σουτάρουν για τρίποντο, ακόμη και στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που τρέχει το γήπεδο και προσπαθεί να σκοράρει αρκετά με αιφνιδιασμούς και με παιχνίδι μακριά από το καλάθι και με τους ψηλούς της εκτός από τους κοντούς.

Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τη Nymburk κάτω από τους 70 πόντους, που είναι στόχος μας γενικότερα αυτό το διάστημα, στους 65 για παράδειγμα, θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη να φύγουμε νικητές από την έδρα της. Στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι την περασμένη βδομάδα πέτυχε 72 πόντους και στις δυο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της σημείωσε 99 και 90 πόντους αντίστοιχα».

Best of internet