Σπανούλης: «Είναι μια φοβερή νίκη, είμαστε στο πιο δύσκολο γκρουπ του BCL»

Σπανούλης: «Είναι μια φοβερή νίκη, είμαστε στο πιο δύσκολο γκρουπ του BCL»

Newsroom
spanoulis

bet365

Το Περιστέρι bwin συνεχίζει να ελπίζει στην πρόκριση στα προημιτελικά του BCL μετά τη νίκη επί της Καρσίγιακα και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε λόγο για ένα φοβερό αποτέλεσμα για τον οργανισμό των «κυανοκίτρινων».

Το Περιστέρι bwin διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League μετά από τη νίκη επί της Καρσίγιακα και ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου:

«Eίναι μια φοβερή νίκη για τον οργανισμό μας. Είμαστε στο πιο δύσκολο γκρουπ του BCL, οι ομάδες του μπορούν να πάνε εύκολα στο Final Four αν σκεφτούμε ότι μαζί με τις Μάλαγα και Μούρθια βρίσκονται στα φαβορί για το τρόπαιο.

Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με buzzer από τη Χάποελ, όμως επιστρέψαμε σήμερα με μια φοβερή νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που έχει τον ίδιο κόουτς πολλά χρόνια.

Είπα στα παιδιά ότι η αμυντική τους προσπάθεια ήταν τέλεια. Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχουμε και μας έδωσε νίκες. Συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά και την προσπάθειά τους σε άμυνα και επίθεση. Μείναμε συγκεντρωμένοι όταν μείναμε 6 πόντους πίσω, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο όμως κάναμε χαζά λάθη στα δύο τελευταία λεπτά και δεχθήκαμε σερί 11-0.

Μιλήσαμε και επιστρέψαμε έτοιμοι και αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Μετά από 7 μήνες έχουμε καταλάβει πώς πρέπει να παίζουμε. Μετά το παιχνίδι με τη Χάποελ χάσαμε την κατεύθυνσή μας, όμως τώρα επιστρέψαμε με μια μεγάλη νίκη».

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα