ΠΑΟΚ: Για τη νίκη-πρόκριση στους «16» του BCL

Newsroom
παοκ τόφας

bet365

Ώρα...πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ καθώς υποδέχεται στο κλειστό της Πυλαία την Τόφας Μπούρσα (16/1, 19:30 Cosmote Sport 4) με φόντο το εισιτήριο για τους «16» του BCL.

Μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία απέναντι στην Τόφας και την ισοφάριση της σειράς των play in σε 1-1, άπαντες στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού στην Πυλαία!

Με μία ακόμα νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα (26/1, 19:30) ο «δικέφαλος» θα πάρει τη πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League και θα πάρει μέρος στον δεύτερο γύρο των ομίλων όπου θα τοποθετηθεί μαζί με την Ουνικάχα Μάλαγα, την Στρασμπούρ και μία εκ των Σάσαρι ή Σολέ.

Μάλιστα αναμένεται μεγάλη προσέλευση στο «Παλατάκι» με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να θέλει να σπρώξει την ομάδα στη μεγάλη πρόκριση: «Η σημασία αυτού του αγώνα δεν μας αφήνει να σκεφτούμε όσα έγιναν το Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι της διαδρομής μας, αυτής που έχουμε δημιουργήσει, δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Από την πρώτη στιγμή, ξεκινήσαμε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, παιχνίδι με παιχνίδι καταφέραμε και ανοίξαμε ένα δρόμο» σχολίασε ο Φώτης Τακιανός για το ματς της Τρίτης (16/1) και συνέχισε:

«Φτάσαμε να χάνουμε το πλεονέκτημα έδρας και να το φέρνουμε πάλι πίσω, εναντίον μιας πάρα πολύ καλής ομάδας, με πολύ βαθύ ρόστερ και με πολύ μεγάλο μπάτζετ. Αυτή η διαδικασία και το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ πρέπει να κάνει περήφανο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Οι νίκες έναντι τόσο δυνατών αντιπάλων, μας έδωσαν την αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Με τη βοήθεια και την παρότρυνση του κόσμου, θεωρώ ότι θα καλύψουμε κενά που αφορούν τραυματισμούς παικτών, απουσίες που με τέτοιες ομάδες, παίζουν το ρόλο τους».

Από τη πλευρά του ο Έλβαρ Φρίντρικσον είπε: «Όταν είσαι στο χώρο του αθλητισμού πρέπει να έχει κοντή μνήμη, να μην μένεις στο προηγούμενο αποτέλεσμα, να κοιτάζεις αυτό που έχεις μπροστά του. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0, αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Πολλές φορές είναι θετικό ότι δεν έχεις πολύ χρόνο και πρέπει να κοιτάξεις αμέσως το επόμενο παιχνίδι και να δεις αυτά που έχεις να διορθώσεις για το επόμενο και να πετύχεις τους στόχους σου».

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 4.

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα