ΑΕΚ: Η FIBA αποδέχτηκε το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» και η Χολόν δε θα έχει έδρα τα Λιόσια

Το γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

bet365

Η απόφαση να χρησιμοποιήσει η Χάποελ Χολόν το γήπεδο της ΑΕΚ άλλαξε ύστερα από κινήσεις της διοίκησης σε συνάρτηση με την αντίδραση του κόσμου της.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ επηρεάζει και τον αθλητισμό. Οι ομάδες της χώρας έχουν φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν όπως για παράδειγμα η Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα παίξει στο Βελιγράδι.

Κάπως έτσι είχε προκύψει και η σχέση της ΑΕΚ με την Χάποελ Χολόν και η FIBA είχε ανακοινώσει πως η συγκεκριμένη ομάδα θα χρησιμοποιούσε για έδρα της το γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει δεκτό το αίτημα σε μία προσπάθεια να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, ωστόσο οι αντιδράσεις των οπαδών της διαφοροποίησαν την κατάσταση.

Η ΑΕΚ έχει σωστά προτεραιότητα τους οπαδούς της και έτσι κίνησε τις διαδικασίες για να αλλάξει η απόφαση. Κάτι που έγινε και αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει και επίσημη μορφή με ανακοίνωση της FIBA για τη νέα έδρα που θα φιλοξενεί την Χάποελ Χολόν. Η διοίκηση της ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και με τις σωστές προτεραιότητες.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα