ΑΕΚ: Τσάλμερς στο πρωτάθλημα, στην έξοδο ο Ρέι

ΑΕΚ: Τσάλμερς στο πρωτάθλημα, στην έξοδο ο Ρέι

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Τσάλμερς στο πρωτάθλημα, στην έξοδο ο Ρέι

bet365

Για τρίτη φορά, οι δύο παίκτες της ΑΕΚ αλλάζουν στην ΕΚΟ Basket League, με τον έναν να βλέπει την... πόρτα της εξόδου.

Ο Μάριο Τσάλμερς πήρε μια πίστωση χρόνου στην ΑΕΚ, ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα ένα μήνα και στις τελευταίες εμφανίσεις του τα έχει πάει ικανοποιητικά καλά.

Συνεπώς, επανήλθε στο ρόστερ της ΕΚΟ Basket League, κάτι που επιθυμούσε, καθώς ήθελε να έχει παραπάνω παιχνίδια στα πόδια του και να βρει ρυθμό, και πήρε τη θέση του Κέντρικ Ρέι, όπως είχε γίνει πριν από λίγο καιρό.

Ο τελευταίος, μάλιστα, αναμένεται να αποτελέσει και παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο που έχει κι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Όσον αφορά τους ψηλούς, συνεχίζεται η αναζήτηση για ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο για να γίνει κάποια κίνηση, θα πρέπει να γίνει πρώτα η άρση του ban που επέβαλε πρόσφατα η FIBA. Εφόσον βρεθεί ο εκλεκτός, ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, που είναι δανεικός από την Παρτίζαν, ενδέχεται να αποχωρήσει.

Τέλος, όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, υφίσταται, όπως και άλλων ομάδων, αφού ο Κουβανός πάει από το καλό, στο καλύτερο φέτος. Ωστόσο, από την κιτρινόμαυρη «ΚΑΕ» δηλώνουν πως «ο παίκτης δεν πωλείται».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα