Θύρα 13: «Στα καλά όλοι μαζί και στα στραβά μόνοι μας;»

Θύρα 13: «Στα καλά όλοι μαζί και στα στραβά μόνοι μας;»

Gazzetta team
Θύρα 13: «Στα καλά όλοι μαζί και στα στραβά μόνοι μας;»

bet365

Η πλειοψηφία των συνδέσμων της Θύρας 13 απάντησαν με ανακοίνωσή τους στην επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την τιμωρία από την Euroleague. Ανακοίνωση στο ίδιο ύφος κι από τον Κεντρικό.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε το παιχνίδι με την Φενέρ κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία από την Euroleague. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανακοίνωσή του έβαλλε κατά των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι απάντησαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σχεδόν πάντα η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ήρθε ομως η ώρα να απαντήσουμε σε όσα μας προσάπτει η διοίκηση της ΚΑΕ και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μας κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, απλά τις προηγούμενες φορές επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα μας. Αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!
Δεν είναι δυνατόν να φταίει η θύρα 13 για οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο του μπάσκετ. Δε σημαίνει το ότι επειδή κάποιος φοράει ένα μπλουζάκι συνδεσμιακό ή κάθεται στο πεταλό μας εκπροσωπεί τη Θύρα 13.

Στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατηγορηθήκαμε στο τουρνουά του Παύλου και του Θανάση ότι σπάσαμε τις πόρτες για να μπούμε στο γήπεδο την ίδια ώρα που ο κόσμος μας βρισκόταν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, και τότε εμείς φταίγαμε..Απλά είμαστε πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Όλο το πέταλο ως γνωστόν δεν έχει μόνο οργανωμένους οπαδούς ώστε να χρεωνόμαστε τα πάντα. Σίγουρα έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης αλλά δεν είναι όλο δικό μας.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχουμε οργανώσει ντου για να βάλουμε κόσμο στο γήπεδο για αυτό μάλιστα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ολυμπιακό εκτός από τα χίλια διαρκείας αγοράσαμε άλλα χίλια εισιτήρια.
Πόσο μάλλον σε ενα τέτοιο παιχνίδι είναι αστείο να μιλάμε για υβριστικά συνθήματα, κάπνισμα, την ταξινόμηση θέσεων και για άδειους διαδρόμους όταν όλοι θέλουν να έρθουν να κάτσουν δίπλα για να φωνάξουν μαζί μας.
Είμαστε καλοί όταν κάθε χρόνο σπάμε τα ρεκόρ στα οπαδικά διαρκείας;
Είμαστε καλοί όταν η συμμετοχή μας στα εκτός έδρας μάτς είναι ρεκόρ ακόμα και εκεί που δεν δικαιούμαστε εισιτήρια;
Είμαστε καλοί όταν είμαστε από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες στα εισιτήρια κόντρα στους δυσβάσταχτους καιρούς και με κάθε χρόνο πιο ακριβά εισιτήρια;
Είμαστε καλοί όταν μας τραβάνε βίντεο και η ίδια η ΚΑΕ με τα μέσα της το διαφημίζει σε όλο τον κόσμο;
Είμαστε καλοί όταν δημιουργούμε έδρα κόλαση που σέβονται εχθροί και φίλοι;
Είμαστε καλοί όταν είμαστε ο 6ος παίχτης;
Είμαστε κακοί όμως που είμαστε ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ..!
Είμαστε κακοί που τόσα χρόνια δεν εξυπηρετούμε τα θέλω κανενός!
Είμαστε οι μοναδικοί που ακολουθούμε τόσο πιστά το σύλλογο όλ’ αυτά τα χρόνια και θα το κάνουμε για πάντα.
Στα καλά είμαστε όλοι μαζί και στα στραβά μόνοι μας;
Ούτε με όλο το χρυσάφι της γης δεν ανταλλάζουμε τους αμέτρητους τίτλους αυτής της ομάδας.Και σε αυτούς τους τίτλους η Θύρα 13 έπαιξε καταλυτικό ρόλο, όπως και η οικογένεια σου.
Σταμάτα λοιπόν να επικαλείσαι αρχές και φορείς οι οποίοι είναι τσιράκια του ερυθρόλευκου κατεστημένου να μας τραβήξουν το αυτί και να μας κλείσουν τους συνδέσμους, γιατί η Θύρα 13 είναι ιδέα, ούτε καταστέλλεται ούτε φυλακίζεται και όσοι το προσπάθησαν ΑΠΕΤΥΧΑΝ..!

Υ.Γ. Θύρα 13 σημαίνει Παναθηναϊκός!
Παναθηναϊκός δεν γίνεται χωρίς Θύρα 13!

Υπογράφουν οι Σύνδεσμοι :
ΖΩΓΡΑΦΟΥ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ 13
ΜΕΓΑΡΑ 13
ΜΕΣΟΓΕΙΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ 13
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 13
WEST BLOCK 13
ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ».

Λίγες ώρες αργότερα για το ίδιο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο Κεντρικός που αναφέρει:

«Στο παιχνίδι με τον γαύρο, για ότι έγινε στο γήπεδο, ποιός φταίει για μία ακόμα φορά;;; Η Θύρα 13 φυσικά…. Η Θύρα 13 φταίει που οι οπαδοί καπνίζουν, η Θύρα 13 φταίει που γεμίζουν τους διαδρόμους, η Θύρα 13 που όλοι θέλουν να έρθουν στο πέταλο μας , η Θύρα 13 φταίει που ο καθένας κάθεται όπου βρει και δεν σέβεται τον άλλον που έχει αγοράσει ακριβό εισιτήριο, η Θύρα 13 που βρίζει όλο το γήπεδο(ναι το διαβάσαμε και αυτό), η Θύρα 13 για τα καπνογόνα και για τα ντου στις πόρτες…

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα μία και για πάντα…Η Θύρα 13 δεν είναι ούτε ταξιθέτης του γηπέδου, ούτε μπάτσος, ούτε εταιρεία σεκιούριτι…Δεν είναι δουλειά μας ούτε να περιφρουρούμε όλο το γήπεδο για να μην μπαίνουν τσαμπατζήδες(έτσι κι αλλιώς το ΟΑΚΑ έχει 100πόρτες και 1000παράθυρα και είναι αδύνατο να φυλαχθούν), δεν γίνεται να επιβάλλουμε στον κόσμο να μην καπνίζει , δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα συνθήματα μας να μην έχουν βρισιές, δεν μπορούμε να διώχνουμε τον κόσμο που έρχεται από όλο το γήπεδο να κάτσει στο πέταλο μας και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας επειδή κάθονται στους διαδρόμους ούτε και φυσικά να ελέγχουμε που κάθεται ο καθένας και να τους διώχνουμε αν κάθονται σε άλλη θέση!!! Όλα αυτά είναι παθογένειες πολλών χρόνων και δεν θα σταματήσουν ποτέ ακόμα και να μην είναι η Θύρα 13 στο γήπεδο…Δεν φταίμε εμείς για την νοοτροπία των Ελλήνων οπαδών( και των δικών μας) που κάνουν σε όλα τα γήπεδα τα ίδια…Εκτός κύριοι της ΚΑΕ, αν ξέρετε κάποιο γήπεδο στην Ελλάδα που στα πέταλα δεν βρίζουν, δεν καπνίζουν, κάθονται όλοι στις θέσεις τους και δεν γεμίζουν στα μεγάλα παιχνίδια όλους τους διαδρόμους…ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Δεν φταίμε εμείς, λοιπόν, για όλα αυτά. Αν πιστεύουν κάποιοι ότι μπορούν να αλλάξουν ας το προσπαθήσουν… Και ούτε, φυσικά, καπνογόνα βάζουμε ποτέ οργανωμένα μέσα στο γήπεδο, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι που ξέραμε ότι ήταν επικίνδυνο δεν θα το κάναμε ποτέ… Όταν, όμως, οποιοσδήποτε βάζει ό,τι θέλει στο γήπεδο, ενώ παράλληλα και η δίψα του κόσμου για να ζήσει επιτυχίες είναι τεράστια δεν φταίει η ΘΥΡΑ 13 αν ανάβουν καπνογόνα στο πέταλο αλλά και σε όλο το γήπεδο. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, Ή ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΘΥΡΑ 13 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ…

Επίσης, η Θύρα 13 ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΡΤΕΣ… Έχουμε διαρκείας και αγοράζουμε εισιτήρια…Αν θέλαμε να τις σπάμε θα το κάναμε κάθε φορά. Δεν θέλουμε, όμως…Και ούτε με το γαύρο κάναμε ‘’ντου’’ ούτε στο τουρνουά στην μνήμη του Παύλου και του Θανάση, ούτε ποτέ άλλοτε… Γιατί σεβόμαστε την προσπάθεια που γίνεται και την στηρίζουμε …

Την Θύρα 13, δεν μπορείς ούτε να την κλείσεις ούτε να την διώξεις από το γήπεδο. Προσπάθησαν και άλλοι πριν από εσένα αλλά δεν τα κατάφεραν. Είμαστε εδώ από το 1966 και το πόσο ιερό είναι το όνομα της Θύρας 13 το ξέρουμε πολύ καλύτερα από εσένα. Η Θύρα 13 είναι το σπίτι μας και η οικογένεια μας και για κάποιους από εμάς είναι το πιο ιερό πράγμα στην ζωή μας….Ψάξε αλλού τους εχθρούς Δημήτρη…Ούτε τιμωρία θα είχαμε φάει ποτέ ( ειδικά μιάμιση μέρα πριν το παιχνίδι), ούτε αυτήν την απίστευτη ανακοίνωση θα έβγαζε ποτέ η Ευρωλίγκα για την τελευταία φάση του αγώνα αν δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτούς…Αυτοί είναι ο εχθρός και όχι εμείς…

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια να στοχοποιηθεί η Θύρα 13 για τα πάντα: για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος, για τον Ερασιτέχνη τώρα και για το μπάσκετ. Από εδώ και πέρα θα απαντάμε στα πάντα και συνέχεια για να αποκατασταθούν πολλές αλήθειες που λόγω της σιωπής μας έχουν ξεχαστεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα