Σακελλαρίου: «Να επιβάλλουμε τον δικό μας νόμο»

Σακελλαρίου: «Να επιβάλλουμε τον δικό μας νόμο»

Gazzetta team
Σακελλαρίου: «Να επιβάλλουμε τον δικό μας νόμο»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο (8/2, 17:00) για τη 10η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Ως άνθρωπος επιλέγω να μην ξεκινώ τις φράσεις μου με το «δεν». Προτιμώ να επιλέγω θετικό πρόσημο και όχι αρνητικό. Σήμερα όμως αυτό το «δεν», είναι το κυρίαρχο στοιχείο της κουβέντας μας.

ΔΕΝ έχουμε το δικαίωμα να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο, πέρα από τη νίκη. Ο Άρης ΔΕΝ μπορεί να χάσει ούτε ένα παιχνίδι στο γήπεδο του, αν θέλει να βγει από το τέλμα. Προφανώς και χρειαζόμαστε νίκες μακριά από το Αλεξάνδρειο, αλλά στο σπίτι μας πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας νόμο.

ΔΕΝ μας άφησαν τα προβλήματα κι αυτή την εβδομάδα, είχαμε απουσίες από την προετοιμασία, αλλά όλα αυτά ΔΕΝ έχουν καμία σημασία, καθώς αύριο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό! ΔΕΝ έχει σημασία να παίξουμε καλά, ΔΕΝ έχει σημασία να παλέψουμε, πρέπει απλά να νικήσουμε.

ΔΕΝ θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς εμείς έχουμε το «πρέπει» κι ο Πανιώνιος δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα έρθει να παίξει το παιχνίδι του και να πάρει ό,τι του επιτρέψουμε.

Είναι λοιπόν απλό, ΔΕΝ πρέπει να του επιτρέψουμε να σκεφτεί ότι μπορεί να φύγει με το αποτέλεσμα. ΔΕΝ πρέπει να παρασυρθεί κανένας.

Χρειάζεται στοχοπροσήλωση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπομονή και πίστη στο πλάνο και στην ομάδα. Κρατάω κάτι για το τέλος: ΔΕΝ μπορούμε ούτε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, γιατί το αυριανό ματς ΔΕΝ είναι ο τερματισμός, αλλά ο σταθμός μετεπιβίβασης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα