Σε αναμμένα κάρβουνα στον Άρη, περιμένοντας τον Γουλιέλμο...

Σε αναμμένα κάρβουνα στον Άρη, περιμένοντας τον Γουλιέλμο...

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σε αναμμένα κάρβουνα στον Άρη, περιμένοντας τον Γουλιέλμο...

bet365

Η δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου περί πληρωμών δεν αποδείχθηκε στην πράξη και άπαντες στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μετρώντας πλέον αντίστροφα ενόψει του αγώνα (24/11, 17:00) με το Περιστέρι.

Πέραν της αναγκαιότητας ενίσχυσης της ομάδας, οι «κίτρινοι» έχουν προχωρήσει σε επαφές με αθλητές και σε προφορικό επίπεδο τα έχουν βρει με τον Τοαρλίν Φιτζπάτρικ. Μάλιστα, ο 30χρονος Αμερικανός αναμένεται στην Ελλάδα (για προσωπική υπόθεσή του) και στο πλάνο των ανθρώπων του Άρη είναι η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (21/11). Αυτές οι επαφές έγιναν με το δεδομένο εξασφάλισης ενημεροτήτων αλλά και άρσης του Ban. Επί των τελευταίων, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είχε δεσμευτεί ότι σήμερα (19/11) θα προχωρούσε σε καταβολή χρημάτων για την κάλυψη των παραπάνω, καθώς επίσης ότι θα έδινε τα οφειλόμενα σε παίκτες και προσωπικό. Δε συνέβη το παραμικρό κι αυτό ενέτεινε το κλίμα έντονης αμφιβολίας αλλά και ανησυχίας, δεδομένου ότι πλέον περιορίζονται και τα χρονικά περιθώρια.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι, βάσει των δεσμεύσεων του κ. Γουλιέλμου, οι επιτελείς της ΚΑΕ προχώρησε σε επαφές με παίκτες για την αντικατάσταση και του Γκάρι Τάλτον. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με δύο Αμερικανούς γκαρντ αλλά ελλείψει την προϋποθέσεων ενίσχυσης, ουσιαστικά περιορίζονται οι δυνατότητές τους.

Με Μποχωρίδη η προπόνηση

Με μια προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδας ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (19/11) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι (24/11), για την 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Μέρος του ομαδικού προγράμματος ακολούθησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και μετά έκανε ατομικό. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (20/11) με μια προπόνηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα