Προσυμφωνία ΠΑΟΚ-Σκουρτόπουλου για έναν χρόνο

Προσυμφωνία ΠΑΟΚ-Σκουρτόπουλου για έναν χρόνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προσυμφωνία ΠΑΟΚ-Σκουρτόπουλου για έναν χρόνο

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συνεργασία ενός έτους.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν χθες (30/10) το πρωί και αρχικά διαπιστώθηκε διαφωνία τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε διετές συμβόλαιο, η πρότασή του δεν ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ούτε επίσης το οικονομικό σκέλος. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν σήμερα (31/10) και τελικώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν α) για συνεργασία μέχρι το τέλος της χρονιάς και β) σε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας με την αντικατάσταση τουλάχιστον δύο παικτών. Πλέον απομένει η επικύρωση της συμφωνίας με την υπογραφή του συμβολαίου αλλά και να διευκρινιστεί αν ο 54χρονος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα (2/11, 15:45) με τον Ήφαιστο Λήμνου στο PAOK SPORTS ARENA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα