Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης Ράις και Μπέντιλ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης Ράις και Μπέντιλ

bet365

Ταϊρίς Ράις και Μπεν Μπέντιλ δεν προπονήθηκαν το Σάββατο (05/10) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα.

Ο πρώτος παρέμεινε κλινήρης, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, και συνεπώς η παρουσία του στο ματς με το Λαύριο (06/10, 17:00) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο δεύτερος - που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EKO Basket League - έχει ίωση.

Η ενημέρωση των «πρασίνων»:

«Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League (6/10, 17.00) έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν σήμερα (5/10) το απόγευμα, με τους Ταϊρίς Ράις και Μπεν Μπέντιλ να μένουν εκτός. Ο πρώτος προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο δεύτερος δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα