Basket League: Δεύτερη αγωνιστική με το ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζει

Gazzetta team
Basket League: Δεύτερη αγωνιστική με το ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζει

bet365

Η Basket League συνεχίζεται και η 2η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της, με το ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή και Άρη να ξεχωρίζει.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουμε πάλι και η δεύτερη αγωνιστική της Basket League είναι γεγονός. Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα ματς, όμως το ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή και Άρη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού ο «Γηραιός» πήρε την πρόκριση πριν από μερικές ημέρες για την συνέχεια του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, με τους «κίτρινους» να θέλουν ρεβάνς, αλλά να παρατάσσονται χωρίς τον Μποχωρίδη.

Στην συνέχεια του προγράμματός ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου στο Παλαιό Φάληρο, ενώ το Ρέθυμνο φιλοξενεί το Περιστέρι. Ο ανεβασμένος και από την ευρωπαϊκή του νίκη Προμηθέας Πάτρας παίζει με τον Ιωνικό Νικαίας, που μετά τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, χώρισε τους δρόμους του με τον Στέργιο Κουφό.

Στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Λάρισα, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ημέρας. Αύριο (6/10) η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Κολοσσό, ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ταξιδεύει μέχρι το Λαύριο, για να αγωνιστεί κόντρα στην τοπική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα