Σερέλης: «Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο αγωνία»

Σερέλης: «Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο αγωνία»

Gazzetta team
Σερέλης: «Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο αγωνία»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την νέα αγωνιστική χρονιά που αρχίζει το Σάββατο (28/09) και θυμήθηκε όσα πέρασε φέτος το καλοκαίρι, που αφορούσαν την παραμονή του Λαυρίου στην Basket League.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο αγωνία για την ομάδα μου, με το τοπίο να μην είναι ξεκάθαρο μέχρι και πριν από ένα μήνα. Η παραμονή του Λαυρίου στη Basket League μάς πεισμώνει στο να δουλέψουμε πιο σκληρά καθημερινά, έτσι ώστε να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

O φετινός μας στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει κίνητρο, θέληση, πειθαρχία και προοπτικές εξέλιξης. Επίσης, αυτό που επιθυμώ για τη νέα σεζόν είναι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε μια νεανική ομάδα που ξεχειλίζει από πάθος, ταλέντο και ενέργεια και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καλό.

Τέλος, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου θα γεμίζει το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα, διότι η στήριξη των φιλάθλων θα μας δώσει δύναμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Καλή αγωνιστική χρονιά!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα