Καμία συμφωνία Άρη-Μποχωρίδη και στον αέρα η επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Καμία συμφωνία Άρη-Μποχωρίδη και στον αέρα η επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καμία συμφωνία Άρη-Μποχωρίδη και στον αέρα η επιστροφή στον Παναθηναϊκό

bet365

Άρης και Μποχωρίδης δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία για την αποδέσμευσή του κι έτσι παραμένει στον αέρα το ζήτημα της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Η δέσμευση του 24χρονου γκαρντ με τους «κίτρινους» και κυρίως η άρνηση των τελευταίων να συμβιβαστούν με την καταβολή του buy out του συμβολαίου είναι ο λόγος για τον οποίον είναι σε εκκρεμότητα το ζήτημα της επιστροφής του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Συζήτηση μεταξύ του αθλητή με τον Δημήτρη Γουλιέλμο δεν έγινε, αντιθέτως συνεχίστηκαν οι επαφές του τελευταίου με τον ατζέντη του Μποχωρίδη, Νίκο Λώτσο. Στη διάρκεια αυτών, η πλευρά του αθλητή πρότεινε την καταβολή του buy out του συμβολαίου, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι αυτό το ποσό (15.000 ευρώ) δεν αρκεί για να δώσει τη συγκατάθεσή του για την αποχώρηση του αθλητή. Το gazzetta.gr είχε σημειώσει ευθύς εξαρχής αυτήν την παράμετρο.

Μένει να φανεί, ποια πλευρά θα υποχωρήσει καθώς ο μεν παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ο δε Άρης τονίζει ως επίσημη θέση ότι «ο παίκτης θα φύγει μόνο με τους όρους του Άρη». Το μέλλον της υπόθεσης Μποχωρίδη θα διαμορφώσει και το αγωνιστικό πλάνο του Άρη. Στο ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη και επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, τότε ο Άρης θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Μόνο που η βασική προϋπόθεση έναρξης των συζητήσεων με τον Γιάνκοβιτς είναι η καταβολή των οφειλόμενων που υπάρχουν από τη σεζόν 2016-17.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα