Ο Γιάνκοβιτς και οι προτάσεις από Άρη και ΠΑΟΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Γιάνκοβιτς και οι προτάσεις από Άρη και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο των Άρη και ΠΑΟΚ αλλά και οι δύο είναι μακριά από την κάλυψη των απαιτήσεων του παίκτη. Στην περίπτωση των «κίτρινων», υπάρχει και μια ακόμη «λεπτομέρεια».

Αυτή έχει να κάνει με τις οφειλές της ΚΑΕ απέναντί του από τη σεζόν (2016-17) που αγωνίστηκε στην ομάδα. Στην αρχή εξυπηρετούνταν ο διακανονισμός που είχε επιτευχθεί (μετά από την χρήση ένδικων μέσων από την πλευρά του αθλητή), πλέον όμως οφείλονται αρκετές δόσεις. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στην επικοινωνία που έγινε μεταξύ ανθρώπου του Άρη με τον αθλητή, ο τελευταίος έχρισε ως προϋπόθεση έναρξης των συζητήσεων την καταβολή των οφειλόμενων. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο. Σε κάθε περίπτωση, το κασέ του αθλητή σε συνδυασμό με την απαίτηση καταβολής του συνόλου της οφειλής, είναι δύο παράγοντες οι οποίοι ουσιαστικά δεν δίνουν πιθανότητες συμφωνίας.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr είχε σημειώσει ότι ο Δικέφαλος είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον αθλητή και σύμφωνα με πληροφορίες βελτίωσε την αρχική προσφορά. Ωστόσο, παραμένει μακριά από τα «θέλω» του παίκτη…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα