Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιάνκοβιτς

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιάνκοβιτς

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιάνκοβιτς

bet365

Οι συζητήσεις δεν έφτασαν στο επίπεδο της επίσημης πρότασης, αλλά ο ΠΑΟΚ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Η αμφιβολία που επικρατούσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες ήταν αδύνατο να βάλει σε επίσημο επίπεδο την οποιαδήποτε συζήτηση επί του αγωνιστικού. Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης ουσιαστικά είχαν πολύ περιορισμένες δυνατότητες, στην πραγματικότητα την ευθύνη διαχείρισης συγκεκριμένων καταστάσεων. Ωστόσο, έρευνα αγοράς και επαφές με παίκτες γίνονταν και μετά το… φως που έστειλε στο PAOK SPORTS ARENA ο Ιβάν Σαββίδης μέσα από την εκταμίευση χρημάτων, έφθασε και η στιγμή των επίσημων συζητήσεων.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς κι εντός των επόμενων ωρών σκοπεύουν να το μετουσιώσουν με την κατάθεση επίσημης πρότασης. Για την ακρίβεια, έχουν αναλύσει το οικονομικό πλαίσιο επί του οποίου θα κινηθούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι ευνόητο ότι ο αγωνιστικός προϋπολογισμός θα μειωθεί κατά περίπου 20%, θέλουν όμως να διατηρήσουν το επίπεδο αγωνιστικότητας της ομάδας. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει στα χέρια του τουλάχιστον μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, στην περίπτωση όμως που α) διαπιστώσει ότι όντως ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς δεν θα είναι όμοιος (σε επίπεδο πληρωμών) με αυτόν της περσινής και β) ότι η ομάδα θα διατηρήσει ψηλά τον πήχη των στόχων, βλέπει με θετική πρόθεση το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα