Φτιάχνει ομάδα χωρίς ban, αλλά… περιμένει το ban

Φτιάχνει ομάδα χωρίς ban, αλλά… περιμένει το ban

Φτιάχνει ομάδα χωρίς ban, αλλά… περιμένει το ban

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στηρίζει το πλάνο του στη διαβεβαίωση του Δημήτρη Γουλιέλμου για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, περιμένει όμως την υλοποίηση της δέσμευσης του μεγαλομετόχου.

Νασιοναλ Μοντεβιδέο - Ιντερνασιονάλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στη διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ένα από τα σημεία πάνω στα οποία υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων είναι η αναγκαιότητα άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Ο Έλληνας τεχνικός του εξήγησε τις αγωνιστικές προεκτάσεις ενδεχόμενης διατήρησης του ban και ο δε μεγαλομέτοχος αντιλήφθηκε ότι μετά το περσινό χαμένο στοίχημα, δεν γίνεται να παραμείνει ο Άρης έρμαιο των διαθέσεων του καθενός. Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι α) ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συζήτησε με τον Βίκτορ Σανικίντζε και μάλιστα ο Γεωργιανός προτίθεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση η οποία μπορεί να οδηγήσει στην επίλυση του δικού του ζητήματος και β) με τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς δεν έγινε απευθείας επαφή, αλλά οι «κίτρινοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του. Η υπόθεση του Ντέβιν Μαρμπλ ήταν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει λόγο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, περιμένει ωστόσο αποτελέσματα, για να συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθεια δημιουργίας ομάδας. Στις συζητήσεις που είχε με αρκετούς εκπροσώπους παικτών, διευκρίνισε ότι φτιάχνει ομάδα με το δεδομένο άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Για παράδειγμα, ένας από τους παίκτες που ενδιέφερε τον έμπειρο προπονητή ήταν ο Ουίλιαμ Χάτσερ, αλλά αυτός το κεφάλαιο δεν άνοιξε ποτέ καθώς ο Αμερικανός έκλεισε στο Περιστέρι.

Μαυροειδής, Χαραλαμπόπουλος και άλλοι…

Αυτή τη στιγμή, το ζήτημα που «καίει» τον 70χρονο προπονητή είναι οι Έλληνες παίκτες. Το ξεκαθάρισε και στον ιδιοκτήτη της ομάδας ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε τουλάχιστον τρεις προσθήκες ποιοτικών Ελλήνων παικτών με το δεδομένο της παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη. Αν ο 24χρονος αποχωρήσει (σ. σ. έδειξε τις προθέσεις του με την εξασφάλιση της ελευθερίας του), τότε ο αριθμός θα αυξηθεί.

Ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μαυροειδή, αλλά η πρώτη επαφή φανέρωσε και σημαντική οικονομική διαφορά. Ομοίως και στην περίπτωση του Θόδωρου Ζάρα, ενώ αυτή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου εμπεριέχει μια ιδιαιτερότητα. Ο Άρης είχε καταθέσει ενδιαφέρον στον παλιότερο ατζέντη του αθλητή. Πλέον αυτός εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο, ο οποίος είναι ο ατζέντης και του Λευτέρη Μποχωρίδη. Το ιδανικό σενάριο για το πλάνο του Σούλη Μαρκόπουλου είναι η απόκτηση των τριών παραπάνω Ελλήνων παικτών, συν την παραμονή του Μποχωρίδη. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των «κίτρινων». Γιατί ο περιορισμένος αριθμός ποιοτικών Ελλήνων παικτών στην αγορά, είχε ως συνέπεια την αύξηση των κασέ τους, ο Άρης υστερεί σε οικονομικό επίπεδο συγκριτικά με άλλες ομάδες, ενώ υπάρχει και αμφιβολία για την κατάστασή του, λόγω των όσων συμβαίνουν στην ομάδα.

Στα παραπάνω προσθέστε και την πιθανότητα αποχώρησης του Δημήτρη Φλιώνη. Ο 22χρονος γκαρντ είναι στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του 3ου πλέι μέικερ στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι από τους παίκτες που εκτιμά ο Αργύρης Πεδουλάκης ως βοηθητική λύση. Στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Φλιώνη, είναι προφανές ότι ο Άρης θα χρειαστεί να βρει αντικαταστάτη.

Πλέον, χρόνος δεν υπάρχει

Αυτή τη στιγμή ο Άρης ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και φυσικά, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Γιατί ο πρόωρη έναρξη του Πρωταθλήματος (σ. σ. λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι του 2020) αναγκάζει (και) τους «κίτρινους» να ξεκινήσουν νωρίτερα την προετοιμασία τους. Ως είθισται, η διάρκεια αυτής θα πρέπει να υπερβαίνει τις έξι εβδομάδες που σημαίνει ότι το αργότερο μέχρι τις 16 Αυγούστου θα πρέπει να ξεκινήσει το πλάνο προετοιμασίας. Δηλαδή, 20 ημέρες από σήμερα…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα