Εποχή Καραμάνου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εποχή Καραμάνου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εποχή Καραμάνου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ συμφώνησε με ομάδα επιχειρηματικών, η οποία εκπροσωπείται από τον Γιώργο Καραμάνο, ενώ αποτελεί παρελθόν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την τεχνική ηγεσία.

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Το ακριβές πλαίσιο της συμφωνίας θα περιγραφεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο Γιώργος Καραμάνος το παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία για την παραχώρηση του μάνατζμεντ τονίζοντας στην ανακοίνωσή της ότι… «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας».

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι έκλεισε παράλληλα και το κεφάλαιο «Παπαθεοδώρου». Για την ακρίβεια, σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον 44χρονο προπονητή ο Γιώργος Καραμάνος, ο τελευταίος του εξήγησε ότι η νέα διοίκηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ραγδαία μείωση του αγωνιστικού οικονομικού προϋπολογισμού και κατ’ επέκταση δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις δικές του απαιτήσεις.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα