Κατσαρής: «Δεν έχω άποψη, πρέπει να περιμένουμε»

Κατσαρής: «Δεν έχω άποψη, πρέπει να περιμένουμε»

Gazzetta team
Κατσαρής: «Δεν έχω άποψη, πρέπει να περιμένουμε»

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά συνέστησε υπομονή, τονίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουν όλοι μια νέα συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Ο κ. Κατσαρής προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του περιμένοντας προφανώς τη συνάντηση των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο Γιώργος Καραμάνος με τον Ιβάν Σαββίδη η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί.

«Τελευταία μάθατε ότι κάτι... κινείται. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρεται αλλά δεν έχω άποψη για να μιλήσω. Συναντηθήκαμε μαζί του και αφού του δώσαμε κάποια στοιχεία, περιμένουμε. Εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών, εάν δε γίνει όμως αυτό, πρέπει άμεσα, ακόμη και την επόμενη βδομάδα να γίνει συνάντηση επώνυμων παραγόντων», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα