Καμία εν βρασμώ απόφαση στον Ολυμπιακό

Καμία εν βρασμώ απόφαση στον Ολυμπιακό

Καμία εν βρασμώ απόφαση στον Ολυμπιακό
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε να σφυρίξει στο Ολυμπιακός - Προμηθέας και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να παρθεί καμία εν βρασμώ απόφαση ενώ φαίνεται πως θα επιμείνουν να μην κατέβουν αφού δεν τους ενδιαφέρει οποιαδήποτε τιμωρία.

Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρησή τους στο ημίχρονο του αγώνα με τους «πράσινους» πως οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου είναι «ανεπιθύμητοι», τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε αναμέτρηση διευθύνουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές.

Σήμερα (3/5) λοιπόν ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε να σφυρίξει στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Προμηθέα Πατρών.

Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκάλεσε κανέναν... πανικό. Αντίθετα, ήταν κάτι το οποίο περίμεναν πως θα συμβεί κάποια στιγμή. Παράλληλα αναφέρουν πως δεν πρόκειται να παρθεί καμία εν βρασμώ απόφαση και η διοίκηση της ΚΑΕ θα συζητήσει το πώς θα πορευτεί.

Οι Πειραιώτες, πάντως, φαίνεται πως θα επιμείνουν στην αρχική τους απόφαση να μην κατέβουν στον αγώνα με τους Πατρινούς, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν τους ενδιαφέρει οποιαδήποτε τιμωρία. Παράλληλα βρίσκονται εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της Αδριατικής Λίγκας στις 15 Μαϊου όπου θα συζητηθεί το ζήτημα της συμμετοχής τους και οι ομάδες της ABA Liga θα κληθούν να αποφασίσουν σχετικά με αυτή την προοπτική, ώστε να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Μάλιστα η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί επίσημα τις επόμενες ώρες για τις τελευταίες εξελίξεις.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα