Μπέρι στο gazzetta.gr: «Μακάρι να μπαίναμε στα playoffs»!

Κάτια Πετροπούλου
Μπέρι στο gazzetta.gr: «Μακάρι να μπαίναμε στα playoffs»!

bet365

Ο Ντέβιον Μπέρι αψήφησε τους πόνους στη μέση κι αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του Πανιωνίου, και εξέφρασε στο gazzetta.gr την επιθυμία να έπαιζε και στα playoffs!

Οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη εναντίον της ΑΕΚ (78-74) και πλέον οι πιθανότητες να κινδυνέψουν, όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, έχουν περιοριστεί στο... μηδέν!

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και πείσμα κι έκαναν κατάθεση ψυχής κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», όπως ανέφερε κι ο ίδιος, και ο Ντέβιον Μπέρι δεν θα μπορούσε να νιώθει διαφορετικά.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα της νίκης, ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ! Είναι καλό που δεν κινδυνεύουμε πια. Όλοι μπορούμε να είμαστε πιο... ελεύθεροι τώρα και να παίξουμε πιο άνετα», σχολίασε αρχικά ο Αμερικανός στο gazzetta.gr, προσθέτοντας για το παιχνίδι που έφτασε στην... κόψη του ξυριαφιού, αφού η ΑΕΚ μείωσε στον πόντο (75-74) τρία λεπτά πριν από το τέλος:

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να ηττηθούμε στο τέλος. Το ήξερα πως θα επιστρέψουν και θα έχουμε ένα κλειστό ματς, αλλά κάναμε το παν, νικήσαμε και μόνο αυτό έχει σημασία!».

Ο πρώτος σκόρερ της Basket League πήγε... κόντρα στα προγνωστικά κι έπαιξε με έντονους πόνους στη μέση (αφού έκανε ένεση) και ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ! Ο 27χρονος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά για την κατάστασή του: «Πριν από τρεις ημέρες δεν μπορούσα καν να περπατήσω! Μού είπαν ότι έχω μυϊκούς σπασμούς. Η μέση μου με ενοχλούσε κατά την διάρκεια του ματς, αλλά γενικά ήμουν καλά, άντεχα».

Το γεγονός ότι έδειξε τέτοια αυταπάρνηση έκανε τον κόσμο του Πανιωνίου που βρέθηκε στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου να τον καταχειροκροτήσει και να φωνάξει για ακόμα μια φορά το γνωστό «Ω, Μπέρι Μπέρι». Ο ίδιος χαρούμενος γι' αυτές τις στιγμές, τόνισε: «Πώς να μην είμαι περήφανος μετά από κάτι τέτοιο; Πώς να μην είμαι χαρούμενος; Μού έχουν προσφέρει όμορφες στιγμές! Θέλω να συνεχίσω έτσι και να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν. Έχουμε ακόμα δύο ματς».

Όσο για τον τελευταίο του στόχο; Αυτός μοιάζει λίγο... ανέφικτος, αλλά ο Μπέρι δεν σταματά να ελπίζει και να θέτει ψηλά τον πήχη! «Μακάρι να μπούμε στα playoffs και να... αναστατώσουμε κάποιον! Αυτό εύχομαι! Νιώθω πως είμαστε επικίνδυνη ομάδα και είμαστε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα