Φραγκιάς: «Παρά τις προβλέψεις ότι θα πέφταμε, δείξαμε ότι αξίζουμε»!

Κάτια Πετροπούλου
Φραγκιάς: «Παρά τις προβλέψεις ότι θα πέφταμε, δείξαμε ότι αξίζουμε»!

bet365

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε χαρούμενος για την παραμονή του Πανιωνίου στην Basket League, αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Την Τετάρτη ανοίγω το κινητό με τον ΠΑΟΚ, τίποτα, κανένα μήνυμα. Σήμερα δέχθηκα πάνω από 100 μηνύματα! Και μαθηματικά τελείωσε η παραμονή του Πανιωνίου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει η δύσκολη αυτή σεζόν πιο εύκολη. Ο Μπέρι τραυματίστηκε, όπως και ο Μπέρι, αλλά έπαιξε. Κι εγώ και τα παιδιά έχουμε μάθει να παλεύουμε. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Είχαμε μια μεγάλη διαφορά από τον ενθουσιασμό και παίξαμε καλό μπάσκετ. Οι εναλλακτικές μας ήταν περιορισμένες, ξεπεράσαμε το σοκ ότι η ΑΕΚ έφτασε στον πόντο κι η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει. Η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο όνομα, όπως και ο Πανιώνιος. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, με συγκίνησαν».

Για τη νίκη, παρά τα 21 λάθη του Πανιωνίου δήλωσε: «Στα τελευταία παιχνίδια κάνουμε πολλά λάθη. Κάποιες στιγμές φταίει ο ενθουσιασμός και η κούραση. Ο Χάμιλτον έπαιξε στο "3" και στο "4" σήμερα. Η κούραση φέρνει και λάθη».

Για την παραμονή στην κατηγορία υποστήριξε: «Σε νίκες το μετράω εγώ. Φτάσαμε τις 8 μέσα σε 2 μήνες. Κάναμε μεγάλες νίκες σε Ρόδο και Ρέθυμνο και παρά τις όποιες προβλέψεις ότι θα πέφταμε, η ομάδα έδειξε πως αξίζει να μείνει στην Α1».

Για την επόμενη ημέρα πρόσθεσε: «Είναι νωρίς, αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι το τένις με τον Ντόρσεϊ, γιατί μου κολλάει λίγο. Να μαζευτούμε όλοι εδώ να δούμε ποιος θα κερδίσει. Μόλις σήμερα σωθήκαμε. Διάθεση υπάρχει, γιατί ήμουν εδώ καιρό. Δεν ήμουν Πανιώνιος από κούνια, αλλά δέθηκα με την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα