Ζιάγκος: «Ποτέ δεν χάσαμε την αισιοδοξία μας»

Ζιάγκος: «Ποτέ δεν χάσαμε την αισιοδοξία μας»

Ζιάγκος: «Ποτέ δεν χάσαμε την αισιοδοξία μας»

Το Ρέθυμνο έμεινε «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής μετά από τη νίκη επί του Κολοσσού και ο Βαγγέλης Ζιάγκος εξήγησε πως οι Κρητικοί έχουν τεράστια καρδιά και πολλά ψυχικά αποθέματα.  

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το 93-67 επί των Ροδιτών:

«Συγχαρητήρια κατ' αρχάς στα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα, στους συνεργάτες και όλο το επιτελείο για τον τρόπο που διαχειρίζονται αυτήν την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη συνθήκη για τον σύλλογο. 

Ποτέ δεν χάσαμε την αισιοδοξία μας. Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν τεράστια καρδιά, πολλά ψυχικά αποθέματα και συναίσθημα για την ομάδα, που σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό για μας αποτελεί κινητήρια δύναμη. Υπάρχει βέβαια ακόμα δρόμος, έχοντας μπροστά μας τρία ματς. 

Ναι μεν είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε ο χώρος για πανηγύρια, καθώς είμαστε ακόμα στις θέσεις που οδηγούν στην Α2. Όμως, αν πριν από 15 ημέρες ρωτούσατε 10 ανθρώπους το πόσοι πιστεύετε ότι το Ρέθυμνο μπορεί να σωθεί και κάνετε την ίδια ερώτηση σήμερα, νομίζω οι απαντήσεις θα είναι εντελώς διαφορετικές. Υπάρχει ψυχολογία, πίστη και ελπίδα αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τον μεγάλο μας στόχο».

Best of internet