Βασιλόπουλος: «Κρίμα να κινδυνεύουν οικογένειες, πάμε για μετάλλιο στην Κίνα»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Κρίμα να κινδυνεύουν οικογένειες, πάμε για μετάλλιο στην Κίνα»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σχολίασε τα επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου που οδήγησαν στην εκκένωση ενώ αναφέρθηκε στην Εθνική, τονίζοντας πως στόχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μετάλλιο.

O διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από το τέλος του αγώνα με τον Άρη: «Είναι κρίμα μια ατμόσφαιρα που την απολαμβάναμε όλοι να χαλάει έτσι. Είναι κρίμα όταν κινδυνεύουν οικογένειες που ήρθαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι...».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, σχολιάζοντας αρχικώς την κλήρωση και τους αντιπάλους στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Χαίρομαι που ο κόπος όλης της χρονιάς ευοδώθηκε και πήγαμε στο γκρουπ των ισχυρών. Δεν θέλω να μειώσω κανένα καθώς όλες οι ομάδες είναι ισχυρές αλλά με την εμπειρία και το δέσιμο που έχουμε πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην ομάδα».

Όσον αφορά τον στόχο της Εθνικής στην Κίνα, ήταν ξεκάθαρος: «Πάμε για μεταλλείο, να βοηθήσουμε τον Γιάννη και να μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να γίνουμε ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα