Ο Σαββίδης δίνει το… φιλί της ζωής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης δίνει το… φιλί της ζωής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Σαββίδης δίνει το… φιλί της ζωής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Στο καθεστώς απόλυτης απόγνωσης που επικρατούσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αναλάβει δράση και μέσω της διάθεσης μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνα να βγάλει το μπασκετικό τμήμα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Η αλλαγή πλεύσης από την οικογένεια Σαββίδη κοινοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram καθώς σημείωσε ότι… «ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ, σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας.

Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων, των υπόλοιπων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ, χρειάζεται να είμαστε δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει 100%! Sold Out σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλοι μαζί. ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα