«Ζεστό» ενδιαφέρον για Νάναλι!

«Ζεστό» ενδιαφέρον για Νάναλι!

Γιώργος Κούβαρης
«Ζεστό» ενδιαφέρον για Νάναλι!

bet365

Η είδηση ότι ο Τζέιμς Νάναλι αποδεσμεύτηκε από τους Μινεσότα Τϊμπεργουλβς και ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά σήμανε... συναγερμό και στις τάξεις του Παναθηναϊκού που έχει ήδη κάνει την πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουλβς – Λίβερπουλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αμερική, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει ήδη προταθεί στους «πράσινους» αφού η πλευρά του παίκτη γνωρίζει καλά την ανάγκη που έχουν για έναν καλό σουτέρ! Μπορεί στους Τίμπεργουλβς να μην πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε και να περίμενε έχοντας αγωνιστεί σε μόλις 13 ματς με 2,1 πόντους ανά 4/9 λεπτά συμμετοχής και μόλις πέντε εύστοχα τρίποντα σε 13 προσπάθειες, αλλά στην Ευρώπη μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Τζέιμς Νάναλι, άλλωστε, έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία με αποκορύφωμα την εξαιρετική του παρουσία στη Φενέρμπαχτσε και θα μπορούσε να ταιριάξει ιδανικά στο «πράσινο» ρόστερ. Βέβαια εκείνος που δεν γνωρίζει καλά τον παίκτη είναι ο... Ρικ Πιτίνο, ο οποίος (στην παρούσα φάση) δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο θα προσφέρει αυτά που ζητάει και δη στον στον βαθμό που τα ζητάει.

Από εκεί και πέρα σημαντικό κομμάτι θα παίξει και το οικονομικό, αφού το συμβόλαιο του Νάναλι στην Μινεσότα (και το οποίο είχε διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020) ανέρχονταν στο 1,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Να σημειωθεί ωστόσο ότι έλαβε την αποζημίωση που ήθελε, ενώ στην Ευρώπη οι απαιτήσεις του ανέρχονται στα 150.000 δολάρια τον μήνα μέχρι το τέλος της σεζόν, Φυσικά στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι πρόκειται για... μοναδική περίπτωση και μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να «μπαλώσουν» την «τρύπα» που υπάρχει στο σουτ.

Ήδη, πάντως. έχει γίνει επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού, υπάρχει εκατέρωθεν ενδιαφέρον για συνεργασία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα