Παπαγιάννης: «Θα είμαι σύντομα αυτός που πρέπει!»

Παπαγιάννης: «Θα είμαι σύντομα αυτός που πρέπει!»

Γιώργος Κούβαρης
Παπαγιάννης: «Θα είμαι σύντομα αυτός που πρέπει!»

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του gazzetta.gr και αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν σταματάει λεπτό και στιγμή να δουλεύει στις προπονήσεις, εξηγεί ότι πλησιάζει η στιγμή ώστε να παρουσιαστεί 100% έτοιμος!

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμφώνησε για να... επαναπατρίσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, μόνο ενθουσιασμός επικράτησε στις τάξεις των φίλων της ομάδας και σε καμία περίπτωση προβληματισμός! Μπορεί να μην βρήκε τις ευκαιρίες στο ΝΒΑ ή να μην ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελε και θα περίμενε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα projects του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά των «πρασίνων».

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν αυτό που θα περίμενε. Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας. Παρόλα αυτά ο «Big Papa» δεν σταμάτησε λεπτό να δουλεύει και να προσπαθεί σε κάθε προπόνηση. Είτε βρισκόταν στον πάγκο ο Τσάβι Πασκουάλ, είτε τώρα ο Ρικ Πιτίνο, η φιλοσοφία του οποίου και ο τρόπος σκέψης του γύρω από το μπάσκετ, ταιριάζει περισσότερο στον Έλληνα σέντερ. Και αυτό λόγω της πρόσφατης παρουσίας του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δη σε Σακραμέντο και Πόρτλαντ.

Λίγο μετά το ματς με τον Χολαργό και τη νέα θετική του παρουσία στο παρκέ δείχνοντας σιγά-σιγά να... ανεβάζει στροφές, ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο gazzetta.gr και εξήγησε ότι δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή προκειμένου να είναι αυτός που... πρέπει: «Είχαμε κάνει δύο καλά ματς με την ΤΣΣΚΑ και τον Προμηθέα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εμφανιστήκαμε με λάθος εικόνα και δυστυχώς χάσαμε το ματς» σχολίασε αρχικά για την άσχημη εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι του ΣΕΦ και όσον αφορά τον εαυτό του, είπε:

«Δουλεύω κάθε μέρα με τους προπονητές. Σίγουρα για τον coach Πιτίνο θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάτι που ίσχυε και για τους προηγούμενους προπονητές, όπως τον coach Τσάβι. Όμως κάθε φορά που μου δίνει τώρα την ευκαιρία θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέρω τι θέλει από εμένα και αυτό σκοπεύω να κάνω στη συνέχεια. Υπάρχουν πολλά κομμάτια τα οποία έχω δουλέψει τα δύο τελευταία χρόνια πριν έρθω στον Παναθηναϊκό τα οποία μοιάζουν πολύ με αυτά σε Κινγκς και Πόρτλαντ» και συνέχισε:

«Είναι μεγάλη βοήθεια για μένα γιατί τα έχω δουλέψει και γι' αυτό είπα ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι έτοιμος. Υπάρχει διαφορετικό σχήμα αυτή τη στιγμή, που είμαστε όλοι μαζί λίγο παραπάνω από μία εβδομάδα. Όλοι κοιτάμε να δίνουμε τα πάντα στην προπόνηση γιατί πρέπει να αλλάξουμε κάποια συστήματα όπως επίσης και την άμυνά μας που είναι το πιο βασικό κομμάτι. Όσο για μένα, μιλάω με τον coach μέρα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι εκεί που πρέπει».

Όσο για την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στην EuroLeague; «Ειδικά τον αγώνα με την Μπάγερν τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Και αυτόν με την Μπαρτσελόνα, αλλά μιλώντας για τον πρώτο αγώνα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Θα χρειαστούμε και πάλι η στήριξη των φιλάθλων οι οποίοι είναι -έτσι και αλλιώς- σε κάθε παιχνίδι εδώ. Μπορούμε να πούμε ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής λόγω των αποτελεσμάτων που φέραμε, θα είναι τελικός. Και σίγουρα θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα