Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει το κλειστό Πάλης «σπίτι» της ΑΕΚ

Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει το κλειστό Πάλης «σπίτι» της ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει το κλειστό Πάλης «σπίτι» της ΑΕΚ

bet365

Λύση στο γηπεδικό της ΑΕΚ φαίνεται πως θα υπάρξει σύντομα, καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, και η Πολιτεία βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, για να γίνει το Κλειστό Πάλης το νέο «σπίτι» της ομάδας.

Παναθηναϊκός – Μιλάνο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι διαπραγματεύσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ και της Πολιτείας για το Κλειστό Πάλης στα Άνω Λιόσια βρίσκονται στο τελικό στάδιο και απομένουν γραφειοκρατικές κυρίως λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες να «μετακομίσει» η «Βασίλισσα» στο Γαλάτσι πρώτα κι έπειτα στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ (είχε ακουστεί και το Τένις), όλα δείχνουν πως το Κλειστό Πάλης θα στεγάσει τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και κάποια ερασιτεχνικά τμήματα αυτών.

Η επιλογή αυτή έγινε, καθώς ο χώρος του κλειστού θεωρείται ιδανικός (χωρητικότητας 9.300 θεατών), ενώ και η Κυβέρνηση θέλει να «μεταμορφώσει» τη Δυτική Αττική και το γήπεδο αυτό - του οποίου οι χώροι θα αναβαθμιστούν - να αποτελέσει «ανάσα ζωής» για τους κατοίκους της περιοχής.

Η απόσταση είναι κάτι που προβληματίζει, καθώς η εν λόγω εγκατάσταση βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, 500 μέτρα από την έξοδο 5 της Αττικής Οδού, ωστόσο θα γίνουν κάποιες... αλλαγές, αφού θα προστεθούν δρομολόγια λεωφορείων, ενώ αναμένεται να περνά και στάση προαστιακού μελλοντικά.

Το πλάνο προβλέπει πως στην ΚΑΕ ΑΕΚ - η οποία θέλει να νοικιάζει το οικοδόμημα για αρκετά χρόνια - θα παραχωρηθεί όχι μόνο το κλειστό, αλλά και ο γύρω χώρος για εμπορικές χρήσεις, και για κατασκευή συμπληρωματικών εγκαταστάσεων για τις Ακαδημίες του μπάσκετ και κάποια άλλα τμήματα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα