Κάλαχαν: «Κοίταξα τη βαθμολογία και... ήλθα»!

Κάλαχαν: «Κοίταξα τη βαθμολογία και... ήλθα»!

Gazzetta team
Κάλαχαν: «Κοίταξα τη βαθμολογία και... ήλθα»!

bet365

Ο Τζόρνταν Κάλαχαν τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για τον αγώνα του Περιστερίου Βίκος Cola με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (10/12, 19:00) και δήλωσε ανυπόμονος για το ντεμπούτο του στην Basket League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Γ.Σ.Π. έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην χώρα μας και χθες, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση όπου γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες κι αμέσως έπιασε δουλειά, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τον βάζει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

«Ο κόουτς είναι εξαιρετικός, γνωρίζω που έχει δουλέψει και τι έχει πετύχει. Ξέρω επίσης πως οι παίκτες που έχει η ομάδα, είναι πάρα πολύ καλοί, γι’ αυτό άλλωστε είναι κι αήττητοι. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένα από τα δυσκολότερα της Ευρώπης» ήταν τα πρώτα λόγια του Κάλαχαν που στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν δέχθηκε την πρόταση του Περιστερίου: «Να κοιτάξω την βαθμολογία. Όταν έμαθα πως έχω πρόταση από την Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω την βαθμολογία και πραγματικά, εντυπωσιάστηκα».

Ο 28χρονος απόφοιτος του Tulane, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως «δεν θα μπορούσα να ευχηθώ καλύτερο ντεμπούτο. Ποιος παίκτης που έρχεται στην Ευρώπη, δεν θα ήθελε να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό; Θα δουλέψω αρκετά σκληρά έως ότου έρθει η ημέρα του αγώνα, για να αφομοιώσω την φιλοσοφία του προπονητή, τα συστήματα και να είμαι όσο το δυνατών πιο έτοιμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα