Οι φοιτητές από τη Μαδρίτη που θα δουν από κοντά ΠΑΟΚ-Άρης

Οι φοιτητές από τη Μαδρίτη που θα δουν από κοντά ΠΑΟΚ-Άρης

Οι φοιτητές από τη Μαδρίτη που θα δουν από κοντά ΠΑΟΚ-Άρης

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη θα δουν 5 συμφοιτητές από τη Μαδρίτη, οι οποίοι πήραν τα εισιτήρια τους για το ματς και θα βρεθούν στο γήπεδο του Δικέφαλου του Βορρά.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Φοιτητές από τη Μαδρίτη επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής το "Παλατάκι" και αγόρασαν τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον Άρη.

Οι πέντε φίλοι και συμφοιτητές βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες και σπουδάζουν στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου μέσω του προγράμματος "Erasmus". Όπως μας ανέφεραν έμαθαν για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη από τους Έλληνες συμφοιτητές τους, που τους πληροφόρησαν πως είναι μια εμπειρία που δε πρέπει να χάσουν. Έχουν ενημερωθεί για το "ντέρμπι" και την ιστορία των παιχνιδιών ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι πολύ χαρούμενοι που θα προλάβουν να το ζήσουν.

Ερωτηθέντες για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Iberostar Tenerife μας ανέφεραν χαρακτηριστικά πως δε περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα καθώς η Iberostar Tenerife είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην ισπανική λίγκα που κοιτάζει στα μάτια όλες τις μεγάλες ομάδες. Μετά την αγορά των εισιτηρίων τους επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της ομάδας όπου εντυπωσιάστηκαν από τα εκθέματα και τον χώρο, αγόρασαν διάφορα αναμνηστικά από το “PAOK BC Store”, ενώ φεύγοντας δήλωσαν πως πλέον θα είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τον αγώνα της Κυριακής.

Best of internet