Παπαθεοδώρου: «Το σερί δεν λέει κάτι»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Το σερί δεν λέει κάτι»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε κυρίως για την αμυντική προσήλωση των παικτών στη νίκη επί της Κύμης αλλά και για την εξέλιξη που περιμένει από την ομάδα του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στην άμυνα λέγοντας ότι… «είχαμε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στην άμυνα. Είχαμε σωστές αντιδράσεις απέναντι σε μια καλή ομάδα με ξένους παίκτες οι οποίοι έχουν προσωπικότητα, περιορίζοντας τόσο τη δημιουργία όσο και την εκτέλεση. Ηταν αδύνατο να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο γιατί η Κύμη είναι μια ομάδα με σωστά τακτική και κατεύθυνση».

Ρωτήθηκε επιμέρους για την αμυντική προσήλωση της ομάδας, τονίζοντας ότι πρέπει να αυξηθούν τα καλά διαστήματα. «Θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Με την ΑΕΚ το κάναμε για δώδεκα λεπτά και γυρίσαμε το παιχνίδι, απέναντι στην Οπάβα το κάναμε για περισσότερο χρόνο. Απέναντι στην Κύμη το πετύχαμε στο απόλυτο. Χάθηκαν όμως αρκετά εύκολα καλάθια. Γενικώς η ομάδα ψάχνει να βρει τη χημεία και την καλύτερη δυνατή λειτουργία, ταυτόχρονα με την ύπαρξη ενός απαιτητικού προγράμματος με πολλά ταξίδια και λίγες προπονήσεις».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Ουίλιαμ Χάτσερ, απάντησε ότι… «είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, χαιρόμαστε που τον έχουμε, κάνει χρήσιμα πράγματα για μας, γι’ αυτό είναι και ο πρώτος σε χρόνο συμμετοχής», είπε κι εκεί αναφέρθηκε τόσο στον Γκος όσο και στον Κόνιαρη. «Ο Γκος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο BCL, τον πήγε πίσω ο τραυματισμός του και ψάχνει να βρει τον ρόλο του σε ένα γεμάτο ρόστερ. Είναι σε καλό επίπεδο. Όσο βελτιώνεται η ομάδα, θα βελτιώνεται και αυτός. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες που μπορούν να πάρουν ευθύνες. Σήμερα ο Κόνιαρης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η στατιστική δείχνει μηδέν πόντους, αλλά είχε όμως πολλές δημιουργίες, εξαιρετικές αποφάσεις, ενώ κράτησε τον Μπολντς χαμηλά. Αν πάρχει αυτή η προσέγγιση από τους παίκτες μας, θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Οι παίκτες κι εμείς».

Η σημερινή (10/11) νίκη ήταν η 4η διαδοχική για τον ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για το σερί. «Θα έλεγα ότι περάσαμε πιο ανώδυνα σε σχέση με πέρσι τα προβλήματα που είχαμε. Έχουμε κάνει ένα σερί αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η εξέλιξη της ομάδας συνεχίζεται για να καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει, όταν πρέπει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα