Χρηστίδης: «Νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΡΗΣ (10/11, 15:45)

Χρηστίδης: «Νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

Χρηστίδης: «Νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε για την σημασία που θα έχει μια νίκη για τον Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Απαραίτητη η νίκη για αρκετούς λόγους

Καλησπέρα φίλοι μου. Επιστρέφοντας από τη Φινλανδία στην Ελλάδα, στο μυαλό μας υπήρχε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λόγους. Καταρχήν, γιατί θα ανεβάσει τη ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας, μετά από μια δύσκολη περίοδο κι έπειτα είναι απαραίτητη και για βαθμολογικούς λόγους.

Ο αντίπαλος μας, είναι μια ομάδα που διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Σημείο αναφοράς αποτελούν ο Μαυροειδής αλλά και οι Αμερικανοί του παίκτες, οι οποίοι προσφέρουν τους περισσότερους πόντους στην επίθεση, στους πρώτους τέσσερις αγώνες στη Basket League. Απέναντι σε μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο νέος τους παίκτης, ο Πίνκστον για τον οποίο μας έχει μιλήσει το τεχνικό τιμ.

Ο Κολοσσός είναι πάντα πιο δυνατός, όταν αγωνίζεται στην έδρα του και θα πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να εφαρμόσουμε αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας. Επίσης, χρειάζεται να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Εμείς θέλουμε να αντιδράσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, συνδυάζοντας μια καλή εμφάνιση με ένα πετυχημένο αποτέλεσμα».

Best of internet