Τσιάρας: «Μας άφησε... πίκρα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Τσιάρας: «Μας άφησε... πίκρα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Γιώργος Τσιάρας στάθηκε στην ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό και μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση της Κύμης με τον Κολοσσό στη Ρόδο (20/10, 15:45).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Για μια ακόμα εβδομάδα είμαστε ξανά μαζί για να συζητήσουμε τα τελευταία νέα της ομάδας μας, του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.

Την προηγούμενη Κυριακή φτάσαμε πολύ κοντά σε μια σπουδαία επιτυχία. Κοιτάξαμε στα "μάτια" τον Ολυμπιακό και βρεθήκαμε να διεκδικούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την νίκη. Τελικά κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που όμως είναι αυτές που κάνουν την διαφορά στο υψηλό επίπεδο, μας στέρησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι και αισθανόμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια μας και από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Μέσα στην εβδομάδα όμως διαπίστωσα πως σε όλους μας μένει ένα αίσθημα πικρίας για την ήττα. Για μένα αυτό είναι θετικό. Δείχνει ότι έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και δεν αρκούμαστε σε καλές εμφανίσεις, αλλά θέλουμε να τα δίνουμε όλα για να φεύγουμε νικητές από το παρκέ.

Κλείνοντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θέλω να σταθώ στην εξαιρετική και πολύ ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας μας ώθηση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αφήνουμε πίσω μας τώρα τον Ολυμπιακό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας, αυτό με τον Κολοσσό στην Ρόδο. Γνωρίζουμε ότι η φετινή Basket League είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και κάθε ματς είναι πραγματικά αμφίρροπο, μπορώ να πω ότι κάθε ματς είναι ένας "τελικός". Εμείς λοιπόν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να παίξουμε έναν τελικό το Σάββατο.

Θεωρώ ότι το τεχνικό μας επιτελείο, ο κόουτς Καστρίτης με τους βοηθούς τους, τον κόουτς Κουτσό και τον κόουτς Βαρβούνη, και με τον γυμναστή μας τον κόουτς Πασπαλά, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία αυτού του αγώνα, όπως άλλωστε κάνουν κάθε αγωνιστική. Έχοντας χρόνια εμπειρία στα γήπεδα και παρακολουθώντας το καλοκαίρι μαθήματα στην σχολή προπονητικής, βλέπω πλέον τις προπονήσεις με διαφορετικό μάτι.

Θεωρώ ότι το επιτελείο μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και το πρόγραμμα προπονήσεων που έχει καταρτίσει, παρότι είναι επίπονο και απαιτητικό, φροντίζει να κρατάει το ενδιαφέρον των αθλητών, να τους ιντριγκάρει και να τους δίνει κίνητρο. Πραγματικά μπορώ να πω ότι ευχαριστιέμαι κάθε ημέρα στο παρκέ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα