Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο «δήμιος» Γκος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο «δήμιος» Γκος

bet365

Αν ο ΠΑΟΚ στερηθεί των υπηρεσιών του Φιλ Γκος στο ντέρμπι(13/10,18:00) με την ΑΕΚ, τότε στην «Ένωση» έχουν πολλούς λόγους για να πάρουν μια… βαθιά ανάσα.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Αμφότεροι προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα του BCL. Για τον ΠΑΟΚ βέβαια ήταν… εντός προγράμματος. Το μυαλό όλων στον Δικέφαλο του Βορρά βρίσκεται στην περίπτωση του Φιλ Γκος ο οποίος θα προσπαθήσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας έπειτα από διάστημα περίπου 20 ημερών. Ο Αμερικανός είχε τραυματιστεί στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Μπαχτσέσεχιρ στην Τουρκία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει με την περίπτωση του 35χρονου γκαρντ καθώς επίσης και ότι η οριστική απόφαση θα ληφθεί κατόπιν συζήτησης του παίκτη, του προπονητή του ΠΑΟΚ και του ιατρικού επιτελείου. Ο έμπειρος παίκτης θέλει «απελπισμένα» να επιστρέψει στη δράση, η ΑΕΚ θα προτιμούσε να… παραταθεί το διάστημα της απουσίας του.

Βλέπετε, ο Γκος είναι ο παίκτης που «πλήγωσε» πολύ την ΑΕΚ στους τέσσερις αγώνες των δύο ομάδων την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ τους κέρδισε όλους και ο ηγέτης στις τρεις νίκες ήταν ο Φιλ Γκος. Με 17.9 πόντους κατά μέσο όρο, επίπεδο ευστοχίας της τάξεως του 51.2% και 4.3 ασίστ κατά μέσο, ήταν ο πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο του Βορρά . Στον τέταρτο και τελευταίο (περσινό) αγώνα των δύο ομάδων σημείωσε 13 πόντους με 4/6 σουτ καθώς εκεί είχε «μιλήσει» η ευστοχία του Τεράν Πέτεγουεϊ.

Την επιστροφή του Αμερικανού περιμένει και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου καθώς οι διαδοχικές απουσίες στην περιφερειακή γραμμή έχουν επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Ουίλ Χάτσερ, ο οποίος στα φιλικά προετοιμασίας κάλυψε την απουσία του Γιάννη Αθηναίου και πλέον πράττει το ίδιο με τον συμπατριώτη του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα