Βεργίνης: «Ήμασταν ενωμένοι μέχρι τέλους»

Βεργίνης: «Ήμασταν ενωμένοι μέχρι τέλους»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης επέστρεψε στο Λαύριο ως αντίπαλος και ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στη σπουδαία νίκη του Άρη.

Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα λέγοντας ότι «είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε νωρίς τις υποχρεώσεις μας και όχι όπως θα θέλαμε. Στόχος ήταν να κάνουμε μια νέα αρχή απέναντι σε μια δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα. Νομίζω ότι ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι από κάθε άλλο παιχνίδι, μείναμε ενωμένοι από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο κι αν βάζαμε τις βολές θα κερδίζαμε νωρίτερα το παιχνίδι. Γενικά πατήσαμε πάνω σε μια μικρή διαφορά στο τέλος η οποία ήρθε από τις λύσεις που βρήκαμε κάτω από τα καλάθια».

Σε ερώτηση σχετικά με την υποστήριξη του κόσμου για την ομάδα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «ο κόσμος μας δίνει δύναμη, τον χρειαζόμαστε ειδικά αυτή τη χρονιά η οποία έχει πολλές δυσκολίες. Εξάλλου, ο Άρης είναι ο κόσμος αυτής της ομάδας και να είναι σίγουρος ότι θα δώσουμε και την καρδιά μας για τον Άρη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα