Βασιλειάδης: «Συζητάμε με τον Άρη για το Παλέ, πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο»

Βασιλειάδης: «Συζητάμε με τον Άρη για το Παλέ, πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο»

Βασιλειάδης: «Συζητάμε με τον Άρη για το Παλέ, πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο»

Με δηλώσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με την ΚΑΕ Άρης για το Παλέ, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να κατατεθεί συγκεκριμένο πλάνο.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Άρη για μεγαλύτερη αξιοποίηση του Παλέ μέσω της υπογραφής μακροχρόνιας συνεργασίας του συλλόγου με τη ΓΓΑ. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», ο Γιώργος Βασιλειάδης επιβεβαίωσε την ύπαρξη επαφών, σημειώνοντας όμως ότι είναι αναγκαίο να γίνει η συζήτηση επί συγκεκριμένου πλάνου με βασικό άξονα τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος.

«Καταρχήν έχουμε μια συνεργασία με τον Άρη μέσω της διοίκησης των ΕΑΚ. Έχουμε συζητήσει για το πώς προχωράμε και άμεσα και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Η συζήτηση είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε πλάνο σεβόμενοι την ιστορία του Άρη, τον λαό του Άρη αλλά και όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ. Ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι το δημόσιο συμφέρον. Άρα σε οποιαδήποτε προσπάθεια που προάγει τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ και τον Άρη εμείς θα είμαστε συνοδοιπόροι. Πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο, συγκεκριμένο οδικό χάρτη για το πώς θα προχωρήσουμε και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι», είπε.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμπλήρωσε επίσης ότι η Πολιτεία θα είναι αρωγός σε οποιοδήποτε αθλητικό project που θα ανταποκρίνεται σε προϋποθέσεις εκσυγχρονισμού. «Η Πολιτεία είναι δίπλα για βοηθήσει σε οποιοδήποτε το οποιοδήποτε project, μπορεί να δώσει μια οικονομική βιωσιμότητα και να δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές συνθήκες για την εξέλιξη του αθλήματος και της ομάδας και της πόλης. Σε οποιοδήποτε τέτοιο project εμείς θα είμαστε αρωγοί. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνονται συζητήσεις και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και για το καλό του Άρη και του Αλεξανδρείου και του ελληνικού μπάσκετ».

Best of internet