Πρόβλημα με Ρατάν-Μέις, στην αναμονή για Σαντ-Ρος

Πρόβλημα με Ρατάν-Μέις, στην αναμονή για Σαντ-Ρος

Gazzetta team
Πρόβλημα με Ρατάν-Μέις, στην αναμονή για Σαντ-Ρος

bet365

Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα της διάγνωσης για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος ενώ ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Μέγκα Μπέμαξ ένιωσε και ο Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις.

Ο Σαντ-Ρος είχε τραυματιστεί στο δεξιό μηρό στη διάρκεια της προετοιμασίας στο Ζλάτιμπορ και υποβλήθηκε σήμερα (8/9) σε μαγνητική τομογραφία στην Ευρωκλινική Αθηνών. Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα της διάγνωσης ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του

Από 'κει και πέρα, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (08/09) σε φιλικό προετοιμασίας ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, με τον Ρατάν-Μέις να νιώθει ενοχλήσεις μετά το χθεσινό φιλικό με την Μέγκα Μπέμαξ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Ενοχλήσεις μετά τον απαιτητικό αγώνα με τη Μega Bemax ένιωσε και ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις. Ο Αμερικανός γκαρντ «κληρονόμησε» αιμάτωμα στη μεσότητα του έξω πλατέως του δεξιού μηρού και υποβάλλεται από το βράδυ της Παρασκευής σε εντατική φυσιοθεραπευτική αγωγή. Θα κριθεί η συμμετοχή του λίγο πριν από την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης. Από λοίμωξη ανωτέρου αναπνευστικού ταλαιπωρείται ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα