Το «θέλω» του Άρη και ο αρνητικός Χαραλαμπόπουλος

Το «θέλω» του Άρη και ο αρνητικός Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το «θέλω» του Άρη και ο αρνητικός Χαραλαμπόπουλος

bet365

Στη διάρκεια του καλοκαιριού ο Άρης έκανε αρκετές απόπειρες προσέγγισης του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αλλά σε κάθε περίπτωση διαπίστωνε τον αρνητικό τρόπο σκέψης του αθλητή.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον 21χρονο φόργουορντ χρονολογείται εδώ και τουλάχιστον 2½ μήνες. Για την ακρίβεια, το όνομά του ήταν στην πρώτη επιλογή στο σενάριο της μη απόκτησης του Λάκι Τζόουνς καθώς η πληροφορία που είχαν οι άνθρωποι του Άρη ανέφερε ότι ο Χαραλαμπόπουλος θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Όπως συνηθίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου, με απώτερο σκοπό να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, παράλληλα με τις συζητήσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ επιδιώχθηκε επαφή και με τον Χαραλαμπόπουλο. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε ότι ο παίκτης δεν ήταν θετικός καθώς παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του δεν κατέστη δυνατή μια ουσιαστική συζήτηση. Ως εκ τούτου, το πλαίσιο των επαφών περιορίστηκε στις «κουβέντες» με τον ατζέντη του Τάσο Δελημπαλταδάκη.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες άνοιξε νέος δίαυλος επικοινωνίας και στη διάρκεια της ημέρας προβλέπεται να υπάρξει επαφή του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου, με τον Τάσο Δελημπαταδάκη. Το βασικό ερώτημα σχετικά με το πώς θα αλλάζουν συντριπτικά τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης από τη στιγμή που οι βασικοί ενδοιασμού του Χαραλαμπόπουλου αλλά και η αιτία της άρνησής του πηγάζουν μέσα από το αγωνιστικό.

Ανεξαρτήτως της γενικής εκτίμησης για την πορεία της καριέρας του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την επόμενη χρονιά και στη συνέχεια να ρίξει την τελευταία του… ζαριά στο ντραφτ του ΝΒΑ. Προς αυτήν την κατεύθυνση ψάχνει ομάδα για συνεργασία ενός έτους και η προοπτική του Λαυρίου είναι βαθιά εγκατεστημένη στο μυαλό του. Ο Άρης είναι κατά των… fast track συνεργασιών καθώς με όλους τους παίκτες υπογράφει διετή συμβόλαια. Για την ακρίβεια, ο Αγγέλου θεωρεί ότι το συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους κατευθύνει και τη λογική ενός αθλητή και τον οδηγεί στο να προτάσσει το ατομικό συμφέρον σε σχέση με το ομαδικό.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Σε ότι αφορά τον Άρη, ο Χαραλαμπόπουλος έχει ενδοιασμούς για το κατά πόσο μπορεί να συνυπάρξει με τον Λάκι Τζόουνς στη θέση «3» καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν ήταν προς όφελος του η περσινή κοινή παρουσία τους στον ΠΑΟΚ. Υπό την έννοια ότι σ’ αυτό το ενδεχόμενο θα χρησιμοποιείται κυρίως στη θέση «4», ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι μόνο αυτή η θέση του φόργουορντ μπορεί να τον εξελίξει σε προσωπικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει στο μυαλό του την εναλλαγή των Τζόουνς, Χαραλαμπόπουλου, Χάρις στις θέσεις «3» και «4». Το βέβαιο είναι επίσης ότι ο Χαλκιδαίος προπονητής δεν σκοπεύει να εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής σε κανέναν αθλητή.

Για τον Άρη, ενδεχόμενη προσθήκη του Χαραλαμπόπουλου είναι σαφές ότι θα τον ισχυροποιήσει σ’ αυτές τις θέσεις και παράλληλα θα του δώσει επιπλέον ταλέντο στην επίθεση. Συν τοις άλλοις, ο 21χρονος φόργουορντ – παρότι πέρυσι σούταρε με 37% έξω από τη γραμμή του τριπόντου – θεωρείται πιο ασφαλής σουτέρ μακρινής απόστασης από τους άλλους.

Εν τέλει, για να μπουν οι δύο πλευρές σε ουσιαστική συζήτηση, ο Άρης θα πρέπει να πείσει τον αθλητή για τα αγωνιστικά οφέλη που θα έχει σε περίπτωση που αποφασίσει να έρθει στο Nick Galis Hall. Επί του παρόντος, ο παίκτης είναι αρνητικός έχοντας τα δικά του αγωνιστικά κριτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα