Ενθουσιασμένοι έφθασαν οι Πόουπ, Τζόουνς

Ενθουσιασμένοι έφθασαν οι Πόουπ, Τζόουνς

Gazzetta team
Ενθουσιασμένοι έφθασαν οι Πόουπ, Τζόουνς

bet365

Στη Θεσσαλονίκη έφθασαν πριν από λίγο οι Μαλίκ Πόουπ, Τζαμάλ Τζόουνς οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Οι δύο Αμερικάνοι στάθηκαν στην ευκαιρία που τους προσφέρει ο ΠΑΟΚ ούτως ώστε να σταθούν σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. «Είμαι ενθουσιασμένος αλλά και νευρικός για το νέο ξεκίνημα. Θέλω να παίξω στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή λόγω της ιστορίας της ομάδας, της πόλης αλλά και των οπαδών του ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Μαλίκ Πόουπ

Σε ερώτηση για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, απάντησε ότι… «έχω μιλήσει με τον κόουτς, ξέρω ότι υπάρχει απαίτηση από εμένα. Μιλήσαμε για το τι περιμένει ο κόσμος από εμένα». Σχετικά με το ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, σημείωσε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θέλω να δώσω στην ομάδα ότι περισσότερο μπορώ. Γι’ αυτόν τον λόγο νιώθω ενθουσιασμένος και πραγματικά θέλω να δείξω το ταλέντο μου».

Ο Τζαμάλ Τζόουνς σημείωσε ότι… «είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση. Καθετί καινούργιο πάντα προκαλεί όμορφα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σπουδαίος οργανισμός με πολύ καλό μπασκετικό πρόγραμμα».

Σχετικά με το αν ήταν δύσκολη η απόφαση ερχομού του στον ΠΑΟΚ, είπε: «Όχι, δεν ήταν δύσκολη. Ο ΠΑΟΚ μου δίνει μια σπουδαία ευκαιρία. Είναι ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε και του χρόνου θα παίξει σε δύο Πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ταιριάζω στην ομάδα, αυτό κατάλαβα από την επαφή που είχα με τον κόουτς. Θεωρώ ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση σε σχέση με το ιταλικό, νιώθω ότι έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα