Διαφορά με Μπρέι, σκέψεις για Κάμερον Τζόουνς

Διαφορά με Μπρέι, σκέψεις για Κάμερον Τζόουνς

Διαφορά με Μπρέι, σκέψεις για Κάμερον Τζόουνς

bet365

Η περίπτωση του Τι Τζέι Μπρέι αποδεικνύεται δύσκολη στην πράξη λόγω των απαιτήσεων του αθλητή και στον Άρη επανεξετάζεται η περίπτωση του Κάμερον Τζόουνς.

Ο Τι Τζέι Μπρέι είναι η βασική επιλογή του Βαγγέλη Αγγέλου για τις θέσεις 2-3. Εδώ και τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον αθλητή όσο και με τον ατζέντη του. Ωστόσο η περίπτωσή του αποδεικνύεται δύσκολη διότι ο παίκτης ζητάει ένα ποσό άνω των 90.000 δολαρίων για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και η οικονομική διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Συν τοις άλλοις, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Αμερικανός γνωρίζει ότι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και δύο γερμανικές ομάδες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης έχει τρεις επιλογές. Είτε να ανεβάσει την οικονομική προσφορά του, είτε να περιμένει με την ελπίδα ότι ο Μπρέι θα μειώσει τις απαιτήσεις του είτε να αποταθεί σε άλλη λύση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» ήδη επανεξετάζουν την περίπτωση του Κάμερον Τζόουνς. Ο Αμερικανός (πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη) βρίσκεται στο μυαλό του Βαγγέλη Αγγέλου εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε επικοινωνία πριν από αρκετές εβδομάδες και πλέον η περίπτωσή του επιστρέφει στο προσκήνιο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα