Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων - Σπανούλη! (vid)

Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων - Σπανούλη! (vid)

Αντωνία Σπανού
Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων - Σπανούλη! (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε στα γραφεία της «Arcadia», προκειμένου να διαπραγματευτεί το μέλλον του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Βραζιλία – Μεξικό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Κουτίνιο σκοράρει. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το θέμα με τον προπονητή του Ολυμπιακού λύθηκε, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να ανακοινώνεται για δύο χρόνια, και σειρά παίρνουν τα συμβόλαια των παικτών.

Όλα αρχίζουν φυσικά από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει ραντεβού, αυτή την ώρα, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να μιλήσουν για την συνέχεια της συνεργασία τους.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έφτασε στα γραφεία της Arcadia λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, ενώ λίγο πριν πρώτος είχε εμφανιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Σπανούλης για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε χωρίς τον μάνατζερ του και αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα κλείσει μια δεκαετία στο «Λιμάνι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα