Γκιστ: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε και για τον Παύλο»

Γκιστ: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε και για τον Παύλο»

Gazzetta team
Γκιστ: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε και για τον Παύλο»

bet365

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την προσπάθεια όλων που δυσκόλεψε μετά το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι δηλώσεις του στην Real News:

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Εννοείται πως ένας ακόμη τίτλος έκανε όλους μας πραγματικά χαρούμενους. Χάσαμε πολλούς στόχους στη διάρκεια της χρονιάς, καθώς αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο από την ΑΕΚ και στο φάιναλ φορ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο είχε μείνει το πρωτάθλημα, που ήταν από τις μεγάλες μας επιδιώξεις ή, πιο σωστά, η πιο μεγάλη. Χρειάστηκε να δώσουμε μια σκληρή σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό και παρότι στο πρώτο ματς χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, καταφέραμε με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας να γυρίσουμε υπέρ μας την κατάσταση».

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τη σειρά με τον Ολυμπιακό: «Πάντα έχουμε δύσκολες σειρές με τον Ολυμπιακό και ποτέ τα παιχνίδια αυτά δεν είναι εύκολα. Δεν μπορείς, άλλωστε, να περιμένεις ότι θα είναι εύκολα. Όλοι έλεγαν ότι διαθέτουμε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό μας, αλλά δεν τους άκουγα, γιατί ξέρω καλά τη δυσκολία των αγώνων αυτών, στους οποίους σημασία δεν έχει η θεωρία, αλλά ποιος θα νικήσει στο παρκέ. Και εμείς, για ακόμη μία φορά, ήμασταν οι νικητές. Και να μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός κατακτά τουλάχιστον ένα τρόπαιο τα τελευταία 23 χρόνια, γεγονός πολύ σημαντικό».

Για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Η αλήθεια είναι πως ο χαμός του δυσκόλεψε το έργο μας. Ολος ο σύλλογος, σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, θρηνούσε και συνεχίζει να θρηνεί τον χαμό ενός σπουδαίου ανθρώπου και ενός ανυπέρβλητου παράγοντα. Ημασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε και γι΄ αυτόν και αυτό ακριβώς πράξαμε. Επρεπει να δείξουμε ότι μπορούμε. Μείναμε ενωμένοι και με πίστη στους εαυτούς μας καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα, που σίγουρα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και σε όλη την οικογένειά του».

Για τη νέα σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πάντα στοχεύει στην κορυφή, σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνίζεται. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα συνεχίσει να είναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα