ΚΑΕ Άρης: «Ο Κουρτίδης είναι αθλητής της ομάδας μας»

ΚΑΕ Άρης: «Ο Κουρτίδης είναι αθλητής της ομάδας μας»

Gazzetta team
ΚΑΕ Άρης: «Ο Κουρτίδης είναι αθλητής της ομάδας μας»

bet365

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η ΚΑΕ Άρης καθώς εξέδωσε ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Βαλάντη Κουρτίδη.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία, αν o Καβάνι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 17χρονος αθλητής ανήκει στον Άρη και μάλιστα ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ήδη αποφασίσει να τον προωθήσει στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του αθλητή γι’ άλλες ομάδες προκάλεσαν τον εκνευρισμό των ανθρώπων του Άρη και την αντίδραση της ΚΑΕ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση. «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Βαλάντης Κουρτίδης είναι αθλητής της ομάδας μας, σε αντίθεση με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, εξαιτίας των σεναρίων που «πλέκουν» κάποιοι «καλοθελητές». Συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου και αποτελεί μέρος του σχεδιασμού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα