Σάκοτα: Μένει αλλά δε συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ!

Σάκοτα: Μένει αλλά δε συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ!

Σάκοτα: Μένει αλλά δε συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση λύσης της συνεργασίας της «Ένωσης» με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια και να αξιοποιηθεί από άλλο πόστο, πιθανότατα ως τεχνικός σύμβουλος.

Ο κύβος ερρίφθη και ακριβώς έναν μήνα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς, η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε – από κοινού με τον 66χρονο Σερβοέλληνα τεχνικό – να αλλάξει εκ νέου το status της συνεργασίας τους και ο πλέον πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της «Ένωσης», να προσφέρει από 'δω και στο εξής τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε πολύωρο ραντεβού με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Κυπελλούχου Ευρώπης, Μάκη Αγγελόπουλο, στο πλαίσιο της οποίου, έγινε ο απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναλύθηκε η στόχευση της νέας χρονιάς.

Στην διάρκεια του ραντεβού, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η συνεργασία τους θα περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο και ο πρώην υπηρεσιακός τεχνικός που οδήγησε την «βασίλισσα» σε δύο τίτλους μέσα στο 2018, θα αλλάξει πόστο και θα παραμείνει στην «κιτρινόμαυρη», πιθανότατα ως τεχνικός σύμβουλος.

Η είδηση για την οποία σας είχε προϊδεάσει το gazzetta.gr πριν από λίγες εβδομάδες, αναμένεται να επισημοποιηθεί με ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, που θα ευχαριστεί τον Ντράγκαν Σάκοτα για την σπουδαία προσφορά του και όπως γίνεται αντιληπτό, η Ένωση μπαίνει αυτόματα σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή. Στην κορυφή της λίστας των επίδοξων διαδόχων του, βρίσκονται ο Δημήτρης Πρίφτης (η Ούνικς Καζάν έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει την option για τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου), ο Ηλίας Ζούρος, ο Αμερικανός Τζον Πάτρικ (Λούντβιγκσμπουργκ) και άλλο ένα όνομα που θα αποτελέσει έκπληξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα